Een vlieg met hersentjes van inkt

Een vlieg met hersentjes van inkt - Leonie Müller | Fthsonline.com

...denk en doe. Een grote bron van inspiratie voor mij is mijn medemens ... Kikkers denken met hun ogen - NRC ... . Mijn irritante medemens. Want ik vind mijn medemens best vaak irritant, maar nooit voor lang. Ik ben een student in ... Een vlieg met hersentjes van inkt Leonie Muller . Dit boek is een verzameling van rijmende en niet-rijmende dingen die ik de afgelopen jaren heb geschreven. Ik schrijf graag over dingen, mensen of situaties die ik zie, denk en doe. Een grote bron van inspiratie voor mij is mijn medemens. ... Koop ... Een vlieg met hersentjes van inkt: Amazon.de: Muller ... ... . Een grote bron van inspiratie voor mij is mijn medemens. ... Koop nu Een vlieg met hersentjes van inkt van Leonie Muller bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Een vlieg met hersentjes van inkt | Muller, Leonie | ISBN: 9789402164800 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Bestel Een vlieg met hersentjes van inkt Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Ik heb verschillende keren gelezen over experimentele modellen van hersenziekten in de vorm van gemuteerde fruitvliegen (o.a. model voor de ziekte van Parkinson). Dus ik vroeg me af of je de hersenen van vliegen enigszins kunt vergelijken met die van mensen (qua structuur, cellen, signaaloverdracht, etc.). Producti...

INFORMATIE

AUTEUR
Leonie Müller
DIMENSIE
6,63 MB
BESTANDSNAAM
Een vlieg met hersentjes van inkt.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een verzameling van rijmende en niet-rijmende dingen die ik de afgelopen jaren heb geschreven. Ik schrijf graag over dingen, mensen of situaties die ik zie, denk en doe. Een grote bron van inspiratie voor mij is mijn medemens. Mijn irritante medemens. Want ik vind mijn medemens best vaak irritant, maar nooit voor lang. Ik ben een student in Utrecht, ik woon in een studentenhuis en ik schijn best een rare te zijn, maar dat mag je zelf beoordelen. Een uitgebreide toelichting op mijn persoon is hier denk ik niet op zijn plek, maar ik wil je toch wat vertellen. Sommige dingen die ik heb geschreven, zijn namelijk volledig fictief. Je krijgt toch een bepaald beeld van me als je dit boek leest en ik zou het vervelend vinden als er in dat beeld inaccurate gedachten over mij voorkomen.Ik ben gewoon maar een jonge student met een warrig hoofd en een liefde voor gekleurde sokken, humor, baby's, bier en andere simpele, ongecompliceerde, frivole zaken.

Wil je het boek lezen?Een vlieg met hersentjes van inkt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leonie Müller. Lezen Een vlieg met hersentjes van inkt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN