Ik, Christoforus van Canaan

Ik, Christoforus van Canaan - Alain Vanclooster | Fthsonline.com

...ge van de reizigers. Maandenlang heeft d Ik, Christoforus van Canaan, Alain Vanclooster - Paperback - 9789462952300 | AKO boeken Ik, Christoforus van Canaan Alain Vanclooster ... Vind canaan op Marktplaats - juni 2020 ... . Zoek jezelf en je zal de hele wereld vinden. Het leven is één lange reis, al hoef je je daarvoor niet eens te verplaatsen. » Zo spreekt de kluizenaar in deze poëtische vertelling van Christoforus, de beschermheilige van de reizigers. ... Koop nu Ik, Christoforus van Canaan van Alain Vanclooster bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Ik, Christoforus van Canaan Alain Vanclooster • Boek ... Ik, Christoforus van Canaan, Alain Vanclooster - Paperback ... ... . ... Koop nu Ik, Christoforus van Canaan van Alain Vanclooster bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Ik, Christoforus van Canaan Alain Vanclooster • Boek • paperback. Samenvatting . Zoek jezelf en je zal de hele wereld vinden. Het leven is één lange reis, al hoef je je daarvoor niet eens te verplaatsen. » Zo spreekt de kluizenaar in deze poëtische vertelling van Christoforus, de beschermheilige van de reizigers. Ik, Christoforus van Canaan. Zoek jezelf en je zal de hele wereld vinden. Het leven is één lange reis, al hoef je je daarvoor niet eens te verplaatsen. » Zo spreekt de kluizenaar in deze poëtische vertelling van Christoforus, de beschermheilige van de reizigers.Maandenlang heeft de auteur opzoekingen gedaan en geschiedenis gestudeerd, en werkelijk gezweet en gewroet. Ik, Christoforus van Canaan (2014, Partizaan) ... Omdat ik niet kon leven met deze vorm van censuur, besliste ik om de samenwerking stop te zetten en er dan maar alleen mee door te gaan. Zo gebeurde. Op 13 oktober 2014 ontving ik enkele dozen met mooie boekjes op mijn appartement in Koekelberg. Ik, Christophorus van Canaan. DIT IS ONGETWIJFELD DE ALLERBESTE REISGIDS TER WERELD VOOR ALLE MENSEN OP ZOEK NAAR ZICHZELF EN OP WEG NAAR DE ANDEREN Zoek jezelf en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Alain Vanclooster
DIMENSIE
4,18 MB
BESTANDSNAAM
Ik, Christoforus van Canaan.pdf

OMSCHRIJVING

Zoek jezelf en je zal de hele wereld vinden. Het leven is één lange reis, al hoef je je daarvoor niet eens te verplaatsen. ' Zo spreekt de kluizenaar in deze poëtische vertelling van Christoforus, de beschermheilige van de reizigers.Maandenlang heeft de auteur opzoekingen gedaan en geschiedenis gestudeerd, en werkelijk gezweet en gewroet. Daarna liet hij zijn verhaal lezen door een groepje vertrouwelingen die unaniem waren: dit kleinood moest gepubliceerd worden! En zo geschiedde...Net zoals in zijn ' Alena van Dilbeek ' (2012) herschrijft Alain Vanclooster op meeslepende wijze deze eeuwenoude legende voor een hedendaags publiek.De prachtige illustraties zijn van de hand van zijn neef Steven Selschotter.

Wil je het boek lezen?Ik, Christoforus van Canaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alain Vanclooster. Lezen Ik, Christoforus van Canaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN