Een andere liefde

Een andere liefde - L. Mijnheer | Fthsonline.com

...daarom probeert de babe het op een andere manier ... Stiekem verlangen naar een ander | RTL Nieuws ... . Zij is vanaf morgen te zien 'De Bachelorette'. Toch is ze zeker niet de eerste bekende vrouw die een televisieprogramma gebruikt om aan de man te komen. Deze dames gingen haar voor. Een andere liefde. Het verhaal van Een andere liefde is opgebouwd uit twee gedeelten. Elk hoofdstuk begint met het verhaal dat in de derde persoon is geschreven. Elk hoofdstuk sluit echter af met een stukje van Celeste, de dochter van dit gezin. Misschien heb ik nog zaken van een andere lief ... Een andere liefde | Bibliotheken Mar en Fean ... . Misschien heb ik nog zaken van een andere liefde te leren. En: als we ooit weer voor altijd samen zijn, is het ook een mooi idee om tot die tijd nog mooie dingen met een andere liefde te beleven. Naast de naam van mijn TZ kom ik ook de naam van een andere man als teken tegen. In een van de meest gewilde trendy woonwijken van Bristol woont Romilly. Ze heeft met haar man dag en nacht gewerkt om hier te kunnen wonen. Ze is gek op haar prachtige dochter en haar zorgzame echtgenoot. Kortom, een perfect gezin. Maar het zijn altijd drukke, hectische dagen. Na zo'n lange dag maakt een glaasje wijn veel goed. Als er plots wat dingen misgaan, sluipen onzekerheden in haar ... in hedendaagse spelling: liefde, min. Liefde — min. De toestand des gemoeds, waarin men eenig welgevallen heeft aan iemand of iets, zich in het bezit of genot daarvan verheugt.Min heeft meer betrekking op het welgevallen van een persoon van het eene in een persoon van het andere geslacht, doch wordt in samenstelling soms in algemeenen zin genomen b.v. menschenmin, in der minne. Een andere Liefde... Alweer een aantal jaren ben ik bezig met de liefde. Niet de liefde van iemand maar DE liefde. Dat wat we allemaal in ons hebben, dat waar we allemaal naar verlangen en vaak ook naar op zoek zijn. Een andere visie op liefde. Volgens Barbara Fredrickson is liefde een korte positieve emotie die je deelt met iemand, die resoneert tussen mensen, zelfs tussen vreemden. Een micromoment van liefde verandert je gedachten en maakt je deel van iets groters. Can you feel the love? Begin een leuk gesprek met andere Members; Om in contact te komen met andere members start je een leuke gesprek. Wees geintresseerd in de ander en wees netjes en beleef. Ook als je geen interesse hebt. Vertel dit op een nette manier. Op zoek gaan naar andere Members ; Ga op zoek naar andere Members door middel van het bekijken van andere ......

INFORMATIE

AUTEUR
L. Mijnheer
DIMENSIE
6,21 MB
BESTANDSNAAM
Een andere liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Een andere liefde vertelt het ontroerende verhaal van Carina die bij toeval achter haar ware seksuele geaardheid komt: ze is lesbisch. Dit wist zij niet en ze wil het ook niet weten. Maar als ze de vrolijke, grappige en lieve Jolien ontmoet, merkt ze dat ze elkaar meteen aanvoelen, alsof ze al jaren vriendinnen zijn. En dan begrijpt ze ook langzamerhand, waarom haar relatie met haar vriend op de klippen is gelopen. Maar, zij wil niet weten dat ze lesbisch is en vlucht ervoor weg. Haar wereld stort in en het beschermde leven dat zij tot nu toe had is voorgoed voorbij. Ze zoekt geen steun of begrip in haar omgeving, want dat betekent dat zij er met iemand over moet praten en dat is wel het laatste wat ze wil. Maar hoe red je het in je eentje als je een geheim meedraagt waar je zelf geen raad mee weet? Gaat zij met haar geheim ten onder of zal ze weer overeind krabbelen?De relatieontwikkeling tussen Carina en Jolien wordt in dit boek op knappe en overtuigende wijze geschetst. De gesprekken en innerlijke bespiegelingen geven het verhaal diepgang. Door de luchtige humor en de vlotte verteltrant wordt het verhaal nergens zwaar of melodramatisch.Laura Mijnheer heeft een uiterst plezierige stijl. Ze bouwt de spanning langzaam op tot de onvermijdelijke climax.

Wil je het boek lezen?Een andere liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Mijnheer. Lezen Een andere liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN