Helende Tibetaanse klanken

Helende Tibetaanse klanken - Tenzin Wangyal Rinpoche | Fthsonline.com

... met hun zuivere geluid ons hartchakra aan ... Workshop Helende Reis met Vijf Tibetaanse Klanken | Honck ... . ... De Tibetaanse Tingsha wordt traditioneel gebruikt bij gebeden, offerandes en rituelen om geesten op te roepen of doden te eren door monniken in Tibet. Zoek. Search: Mijn account Donderdagavond 26 september Helende klank event in "Witte kerkje in Baarn'' Laat je meenemen door verschillende helende klanken: Zuivere, heldere klanken, boventonen en ondertonen van de stem, Tibetaanse- en kristallen schalen. Fnac: Dharma-Geschenk, Helende Tibetaans ... Helende Tibetaanse klanken (e-book), Tenzin Wangyal ... ... . Fnac: Dharma-Geschenk, Helende Tibetaanse klanken, Despina Tsakiris, K. Woudstra". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . ‎Album · 2014 · 3 nummers. Beschikbaar met een Apple Music-abonnement. Probeer het gratis. Bestel Helende Tibetaanse klanken + audiobestanden van Tenzin Wangyal Rinpoche. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Bestel Helende Tibetaanse klanken Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Helende klanken van de Tibetaanse klankschaal. Je kunt klank dus zien en gebruiken als een helend instrument. Je hoeft gelukkig niet ziek te zijn om met klank als helend instrument te werken! Je kunt klank ook inzetten als preventief middel om aan je welzijn en je gezondheid te werken. Een van de mooiste klankinstrumenten is de klankschaal. Ervaar de volle, warme tonen en de helende kracht van aardse trillingen.Geniet van muziek in zijn puurste vorm. Beleef de wonderlijke klanken van de Tibetaanse klankschalen en glij weg in een diepe vorm van ontspanning. Klankschalen zijn afkomstig uit de Tibetaans boeddhistische gebieden in de verschillende staten in de Himalaya.Ze worden gebruikt als eetkommen, offerschalen, slaginstrumenten, relaxatie ondersteunende geluidsbronnen en als instrumenten bij het snoezelen.Elke klankschaal heeft een eigen karakter, toonzetting en klankkleur.. Klankschalen hebben veel benamingen, onder andere: boeddhistische ......

INFORMATIE

AUTEUR
Tenzin Wangyal Rinpoche
DIMENSIE
5,8 MB
BESTANDSNAAM
Helende Tibetaanse klanken.pdf

OMSCHRIJVING

Er is vaak een scheiding tussen de problemen waar we in het dagelijkse leven mee te maken hebben en het spirituele leven waar we naar verlangen. Behoeften en emoties komen van een veel diepere plek in onszelf dan we misschien beseffen, dus hebben we een methode nodig die het mogelijk maakt ons op een diep en intiem niveau met onszelf te verbinden.Door de oefening van de vijf krijgersklanken, die gebaseerd is op het hoogste onderricht van de Tibetaanse bön-boeddhistische traditie, verbind je je met je oorspronkelijk zuivere zelf. Met klank reinigen we onze negatieve gewoontepatronen en verbinden we ons met de heldere, open ruimte van ons wezen. Deze open ruimte is een bron van goedheid en is eenvoudigweg wie we zijn – wakker, helder, boeddha.Als we geest, ademhaling en klankvibratie samenbrengen, ontwikkelen we steeds meer een heldere en open aanwezigheid, stralend met positieve kwaliteiten. De kwaliteiten zelf – waaronder liefde, compassie, vreugde en gelijkmoedigheid – worden doorgangen naar een nog diepere verbinding met het zelf.Tenzin Wangyal Rinpoche (1961) is een Tibetaans leraar in de bön-boeddhistische traditie en oprichter en voorzitter van het Ligmincha Instituut. Hij behaalde de hoogste academische graad in Tibet, Geshe. Tenzin Wangyal woont in de Verenigde Staten en heeft vele werken geschreven over helder dromen, droomyoga en dzogchen in de bön-boeddhistische traditie.

Wil je het boek lezen?Helende Tibetaanse klanken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tenzin Wangyal Rinpoche. Lezen Helende Tibetaanse klanken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN