Collectie xl Hc02. de kunst van het sterven

Collectie xl Hc02. de kunst van het sterven - Philippe Berthet | Fthsonline.com

...Indianenreeks-2. Deze site gebruikt cookies voor het bewaren van logingegevens en voorkeuren ... Recensie De kunst van het sterven Arboris XL 2 door ... ... . Geen persoonljke data wordt hierin bewaard. Door de site te gebruiken accepteer je het gebruik van deze cookies. COLLECTIE XL 2. DE kunst van het sterven. Collectie: Collectie XL Nr.: 2 Titel: De kunst van het sterven Tekst: Raule Tekeningen: Philippe Berthet Blz.: 64 Genre: Thriller Verschijning: augustus Uitvoering 1: SC, in kleur Prijs: € 8,95 ISBN: 978-90-343-0794-1 Uitvoering 2: HC. Prijs: € 18,95 COLLECTIE XL, DEEL 003 : McCurry, NY 09/11 AUTEURS - Jean David Morgan & ... Collectie XL hc 02: De kunst van het sterven - De Werg Strips ... . Prijs: € 18,95 COLLECTIE XL, DEEL 003 : McCurry, NY 09/11 AUTEURS - Jean David Morgan & Jung Gi Kim McCurry NY 9/11 is het derde deel van de nieuwe verzamelreeks, de Collectie XL. Hierin zullen - de naam van de collectie zegt het al - verhalen worden opgenomen die Stripweb, uw online stripwinkel. De plaats om online strips uit de reeks Collectie XL te bestellen. Een overzicht van de beschikbare Collectie XL titels....

INFORMATIE

AUTEUR
Philippe Berthet
DIMENSIE
12,65 MB
BESTANDSNAAM
Collectie xl Hc02. de kunst van het sterven.pdf

OMSCHRIJVING

Philippe Martin is rechercheur in Parijs en woont alleen, sinds zijn vrouw Sophie vijfentwintig jaar geleden bij hem is weggegaan. Zijn leven bestaat uit niet veel meer dan zijn werk, dat hij zeer goed, maar ook zeer rechtlijnig doet.Op een dag krijgt hij een telefoontje van de politie van Barcelona. Een jonge vrouw heeft zelfmoord gepleegd en een brief achtergelaten waarin ze het heeft over de vader die ze nooit heeft gekend: een politieman, ene Philippe Martin…Dat zij z’n dochter is lijkt waarschijnlijk, maar over haar zelfmoord bestaan meer twijfels. Martin duikt in de onderwereld van Barcelona om er meer over te weten te komen, maar waagt zich daarmee in een doolhof waarin hij makkelijk voor altijd kan verdwalen.De kunst van het sterven is geschreven door de Spaanse scenarist Raule (ps. Van Raúl Anisa Arsís), die Barcelona zeer goed kent, en getekend door thrillerspecialist Philippe Berthet; een sterker auteursduo is haast niet te verzinnen!

Wil je het boek lezen?Collectie xl Hc02. de kunst van het sterven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philippe Berthet. Lezen Collectie xl Hc02. de kunst van het sterven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN