De waan van de Nacht

De waan van de Nacht - L.J. Boden | Fthsonline.com

...gebruik maakt hij de werkelijkheid van alledag beter verteerbaar ... Waan van de dag | DalfsenNet ... . De ene keer met een uitgestreken gezicht. De andere keer met een grijns van oor tot oor. Maar hoe dan ook beeldend en herkenbaar. Wartaal is de band rond Ward Van de Velde en Hartenbreker en Morgen waren de eerste singles Waan van de Nacht (Februari 2020). Deze tweede EP is de opvolger van eerste boreling, De Reizende Ster (2017). Allereerste single Het Nieuwe Nu - waarvan Ward muziek en video DIY stijl zelf opnam, arrangeerde en produceerde - kwam 2017 in de playlist terecht van Radio 2 en verschillende lokale ... De waan van de nacht - gedichten. Taal: Nederlands : Uitgeve ... De waan van de Nacht en meer Gedichtenbundels! ... ... De waan van de nacht - gedichten. Taal: Nederlands : Uitgever: Uitgeverij Textmessage: Bijzonderheden: 2007 40 blz. Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten) Meer info: Aeolus uit Vlaardingen . Geen verpakkingskosten of bijkomende kosten - alleen tarief van Post.nl wordt berekend. ... Cyrion en andere magistrale verhalen bevat de volgende verhalen: Een held aan de poort A Hero at the gate De goden ontvloden Odds against the Gods De witte vrouw The demoness Winterwit Winter white Slapende tijger Sleeping tiger Een duif als moordenaar The murderous dove De ring 'Vaarwel' Perfidious amber Eén nacht per jaar One night of...

INFORMATIE

AUTEUR
L.J. Boden
DIMENSIE
6,83 MB
BESTANDSNAAM
De waan van de Nacht.pdf

OMSCHRIJVING

Wat hebben pizzadozen en overspel met elkaar gemeen?En wat is de overeenkomst tussen schizofrenie en sex metvleesetende planten? Look J. Boden geeft in zijn debuutDe Waan van de Nacht antwoord op deze en andereprangende vragen.Met verrassende observaties en eigenwijs taalgebruik maakthij de werkelijkheid van alledag beter verteerbaar. De ene keermet een uitgestreken gezicht. De andere keer met een grijns vanoor tot oor. Maar hoe dan ook beeldend en herkenbaar.'De gedichten uit 'De waan van de nacht' zijn bondig, helder ennuchter - geen mistige taalmuziek, maar poëzie uit de echtewereld en daardoor even geschikt voor de leek als voor de liefhebber.'- Ingmar HeytzeLook J. Boden (* 1974) studeerde rechten in Rotterdam, maar werduiteindelijk journalist.Hij schreef voor Rotterdams Dagblad, FEM Business en SchrijvenMagazine. Sinds 2003 is hij zelfstandig communicatieadviseur.

Wil je het boek lezen?De waan van de Nacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L.J. Boden. Lezen De waan van de Nacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN