Deuxième etape

Deuxième etape - Veronique Caplain | Fthsonline.com

...ser une certaine obligation de démanteler ... Deuxième etape | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Deuxième etape 1e druk is een boek van Veronique Caplain uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046902936 Deuxième étape is een communicatieve methode Frans voor volwassenen. Met deze methode leren cursisten de Franse taal aan de hand van veel gevarieerde leeractiviteiten, beeldmateriaal, authentieke teksten en chansons. 'Deuxième etape, frans voor beginners' door Veronique Caplain - Onze prijs: €18,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Deuxième étape is het vervolg op Première étape. Er wordt gewerkt van niveau A1 naar A2, ... Deuxieme etape Tekstboek door Véronique Caplain (paperback ... ... . Er wordt gewerkt van niveau A1 naar A2, waarbij de richtlijnen van het Europees Referentiekader nauwgezet worden gevolgd. De methode bestaat uit een tekstboek met twee audio-cd's en een website, en een oefenboek. ronde etappe tussenstop stapje. schakel. tussenstation. Step. Andere vertalingen. Suggesties. première étape 2701. étape importante 1117. la prochaine étape 801. chaque étape 662. la deuxième étape 485. une nouvelle étape 430. dernière étape 409. étape vers 363. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Veronique Caplain
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Deuxième etape.pdf

OMSCHRIJVING

Deuxième etape 1e druk is een boek van Veronique Caplain uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046902936 Deuxième étape is een communicatieve methode Frans voor volwassenen. Met deze methode leren cursisten de Franse taal aan de hand van veel gevarieerde leeractiviteiten, beeldmateriaal, authentieke teksten en chansons. De mondelinge communicatie staat centraal, maar ook lezen en schrijven komen aan bod.Deuxième étape is het vervolg op Première étape. Er wordt gewerkt van niveau A1 naar A2, waarbij de richtlijnen van het Europees Referentiekader nauwgezet worden gevolgd.De methode bestaat uit een tekstboek met twee audio-cd's en een website, en een oefenboek. Dit oefenboek volgt de indeling van het tekstboek. Bij ieder onderdeel zijn oefeningen te vinden, waarmee de cursisten individueel kunnen trainen wat ze in de les geleerd hebben. In de taalportfolio's kunnen zij hun vorderingen bijhouden. Aan het eind volgen een test op niveau A2 en de oplossingen van de leeractiviteiten uit het tekstboek en de oefeningen uit het oefenboek.Samen met het tekstboek, de audio-cd's en de website vormt dit oefenboek een complete en bijzonder gevarieerde methode Frans.Véronique Caplain werkt als docent Frans onder meer bij Taalstudio Frans en bij de Alliance Française.

Wil je het boek lezen?Deuxième etape in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Veronique Caplain. Lezen Deuxième etape Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN