Ter geruststelling...

Ter geruststelling... - John G. Faas | Fthsonline.com

...ijn dat ook K tot en met V worden opgenomen in de lijst van de aanwezigen ... geruststelling - Vertaling naar Spaans - voorbeelden ... ... . more_vert. open_in_new Link naar bron; warning Vraag om herziening; Vertalingen van 'ter geruststelling' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Ter geruststelling van de heer Langen herhaal ik dat de Commissie na het debat dat morgen wordt afgesloten met de stemming over een resolutie, vóór het einde van deze zittingsperiode haar eigen standpunten bekend zal maken. Ter geruststelling: de Ombudsclown is een vrouw, een vrouw die nu eigen ... Lijst van Nederlandse versteende uitdrukkingen met een ... ... . Ter geruststelling: de Ombudsclown is een vrouw, een vrouw die nu eigenlijk wel benieuwd is wat haar antwoorden 'niet erg vrouwelijk' maakt. Zou feminist Bohlmeijer de Ombudsclown ook hebben gemaild als hij vermoedde dat de Ombudsclown een man is, wiens antwoorden niet erg mannelijk aandoen? Vertalingen in context van "ter geruststelling" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Edelachtbare, meneer Blunt is bereid een contante borgtocht te storten van $2 miljoen ter geruststelling van de mensen in zijn voornemen te verschijnen. Bestel Ter geruststelling... van John G. Faas. Gratis verzending...

INFORMATIE

AUTEUR
John G. Faas
DIMENSIE
9,23 MB
BESTANDSNAAM
Ter geruststelling....pdf

OMSCHRIJVING

Zesentwintig gebeurtenissen over Arie van A... tot en met Zita Z.... Gebeurtenissen die voor het merendeel zijn gebaseerd op werkelijke voorvallen uit de jongensjaren van de schrijver. Sommige heeft hij zelf meegemaakt, andere van 'horen zeggen'. Alles met een 'vette knipoog' bewerkt. Aan een enkel verhaal ligt volledige fantasie ten grondslag.De schrijver heeft de potten humor en fantasie uit de kast gehaald, de inhoud gemengd en met een beetje water aangelengd. Tenslotte alle voorvallen rijkelijk overgoten met deze fantasierijke saus humor. Of is het een humorrijke saus fantasie geworden?Bijna leert de lezer, beetje bij beetje, de geboortestreek van de schrijver kennen. Bijna. Want die saus... De kans bestaat dat de lezer daardoor ook de schrijver bijna leert kennen.Met deze verhalenbundel komt John Faas in actie voor KWF Kankerbestrijding. De opbrengst voor de auteur uit de verkoop van deze bundel draagt hij af aan KWF Kankerbestrijding. Daarom mag het boek het actielogo van KWF dragen.

Wil je het boek lezen?Ter geruststelling... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John G. Faas. Lezen Ter geruststelling... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN