Wablieft - Sterke vrouwen

Wablieft - Sterke vrouwen - Goedele Liekens | Fthsonline.com

...eiding Over het lespakket Op de wereld zijn er miljarden vrouwen ... Sterker, sneller, beter en vrouw: 'Er zijn ook mannen die ... ... . Veel van hen hebben een moeilijk leven. Ze hebben geen eten of geen huis. Ze hebben problemen. Soms lopen ze gevaar. Toch moeten vrouwen voor hun kinderen zorgen. Sterke Vrouwen (Paperback). Sterke Vrouwen 1e druk is een boek van Goedele Liekens uitgegeven bij Standaard Uitgeverij. ISBN 9789002239625 Goedele... Sterke vrouwen - Wablieft van Goedele Liekens (boek, paperback, ISBN 9789022328101). Goedele Liekens is al meer dan tien jaar goodwill ambassadrice ... Vrouwen lopen warm als lijsttrekker: 'Mannen zijn bang ... ... . Goedele Liekens is al meer dan tien jaar goodwill ambassadrice voor het Bevolkingsfonds van de Verenigde Naties (UNFPA).... Sterke vrouwen die bewondering afdwingen en van wie wij in onze westerse wereld nog veel kunnen leren. Elke ontmoeting met deze vrouwen werd een avontuur, en evenzeer een levensles. In dit boe...

INFORMATIE

AUTEUR
Goedele Liekens
DIMENSIE
8,72 MB
BESTANDSNAAM
Wablieft - Sterke vrouwen.pdf

OMSCHRIJVING

Wablieft - Sterke vrouwen 1e druk is een boek van Goedele Liekens uitgegeven bij Manteau. ISBN 9789022328101 Goedele Liekens is al meer dan tien jaar goodwill ambassadrice voor het Bevolkingsfonds van de Verenigde Naties (UNFPA). Zij neemt haar opdracht ter harte en maakte ontelbare reizen naar derdewereldlanden, waar ze werd geconfronteerd met verschrikkelijke armoede en ellende. Goedele stelde op haar buitenlandse missies vast dat vrouwen de wereld dragen. De vrouw is de hoeksteen van het gezin, maar ook van het dorp, de samenleving en van de hele wereld. Ze ontmoette totaal verschillende vrouwen uit totaal verschillende culturen. Stuk voor stuk vrouwen die er, ondanks het ergste leed, het grootste verdriet en de meest uitzichtloze situaties, het beste van proberen te maken voor zichzelf en voor anderen. Nooit het hoofd laten hangen. Sterke vrouwen die bewondering afdwingen en van wie wij in onze westerse wereld nog veel kunnen leren. Elke ontmoeting met deze vrouwen werd een avontuur, en evenzeer een levensles. In dit boek vertelt Goedele hun verhaal.

Wil je het boek lezen?Wablieft - Sterke vrouwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Goedele Liekens. Lezen Wablieft - Sterke vrouwen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN