De zolder van mijn oudtante Odile

De zolder van mijn oudtante Odile - Muriëlle Esveld | Fthsonline.com

...eze Kempense mijnzetel heeft vanaf 1930 steenkool geproduceerd, hoofdzakelijk vette steenkool die vooral geschikt was voor gebruik in de zware industrie en die vooral werd afgenomen door de ... Murielle Esveld - Ik ben graag ik - Dit is Assen! ... ... De zolder van mijn oudtante Odile | Muriëlle Esveld € 18,47 Dit boek, voor goede jeugdige lezers en volwassenen, verhaalt over een achternichtje dat bij haar oudtante uit Finsterwolde, in een groot, oud huis komt te logeren en daar tijdens haar struinen -wanneer oudtante haar middagdutje doet- een bijzondere ontdekking doet op zolder. De zolder van mijn oudtante Odile . NUR Codes (sub) 300 Literaire fictie algemeen. Hartsvanger . Mijn eigen eenzame weg . De kunst van het ouder worden (GLB) Paradiso . De lente een veldsl ... De zolder van mijn oudtante Odile, Muriëlle Esveld ... ... . De zolder van mijn oudtante Odile . NUR Codes (sub) 300 Literaire fictie algemeen. Hartsvanger . Mijn eigen eenzame weg . De kunst van het ouder worden (GLB) Paradiso . De lente een veldslag . Onmogelijk geluk . Geleende tijd 's Zomers stinken alle steden . Zwart als kaviaar . De ... De zolder van mijn oudtante Odile. Uit de nadagen van de 'Loffelijke Compagnie' De woorden in haar hand. De meimoorden. Het bloed. Lotje is jarig. Extra vergine. Van Goden En Mensen. Kapitein Coke. Handboek cli ntenraden. Heilige Contracten, de reis. De Nachtuilen 2 - De slang van Havilah De zolder van mijn oudtante Odile. Praktijk wijzer basisonderwijs. Lessen van de sjamaan. Wilde tuinen. Een bundeling van positieve kracht rondom het kind. Handboek jongeren en religie. Omgaan met relatieproblemen. Het officiele Ajax jaarboek 2012-2013. Nienkes nieuwe wereld....

INFORMATIE

AUTEUR
Muriëlle Esveld
DIMENSIE
3,29 MB
BESTANDSNAAM
De zolder van mijn oudtante Odile.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek, voor goede jeugdige lezers en volwassenen, verhaalt over een achternichtje dat bij haar oudtante uit Finsterwolde, in een groot, oud huis komt te logeren en daar tijdens haar struinen -wanneer oudtante haar middagdutje doet- een bijzondere ontdekking doet op zolder. Het gaat onder andere over David (inmiddels in de negentig) die jarenlang ondergedoken heeft gezeten en over 'oudoom Eduardus' die een cruciale rol in diens leven heeft gespeeld. De zolder, het achternichtje, de zoon van de bakker en diens opa, oudtante Odile en de overleden oudoom Eduardus: ze vertegenwoordigen allemaal een onlosmakelijk puzzelstukje van de puzzel die het verhaal is waarbij uiteindelijk alle verhaallijnen bij elkaar komen. 'De zolder van mijn oudtante Odile' beschrijft in hoofdlijnen, twee geschiedenissen: éen van de tweede wereldoorlog en de tijd aansluitend daaraan en éen van het heden.

Wil je het boek lezen?De zolder van mijn oudtante Odile in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Muriëlle Esveld. Lezen De zolder van mijn oudtante Odile Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN