Ieder gevoel kent een richting

Ieder gevoel kent een richting - Valerie Hutten | Fthsonline.com

...il je aan de slag met emotie en gevoel? Gerichte emoties en gevoelens opdrachten kunnen je helpen om stap voor stap meer zicht te krijgen op hoe jij met emoties en gevoelens omgaat ... 4 tips voor een carrièreswitch | Intermediair ... . Je vindt de opdrachten in het boek, maar ook in de online cursus Omgaan met emoties die ik bied. Deze cursus helpt je niet alleen om bewuster te worden van hoe jij met emoties en ... Tijd voor een paar vage tips die je helpen een vaag gevoel te ervaren dat je leven op een hele tastbare manier mooier zal maken. Ontdek hoe je liefde kunt voelen voor ieder mens. Ik ben in verschillende fases geweest. Jij kent mijn verleden niet he. (hier zou ik ook een knipoog kunnen zetten om het vriende ... Ieder gevoel kent een richting - Boekscout ... . Ontdek hoe je liefde kunt voelen voor ieder mens. Ik ben in verschillende fases geweest. Jij kent mijn verleden niet he. (hier zou ik ook een knipoog kunnen zetten om het vriendelijker te maken). En ik kom geheel niet robotachtig over want ik toon genoeg andere emoties zoals vreugde, compassie en medeleven. Die smileys zijn zeker geen uiting... Er zijn grofweg 2 manieren om een route te leren: aan de hand van herkenningspunten ('rechtsaf bij de bakker') of door afstanden en richtingen te onthouden ('derde rechts, na de bocht links'). Een combinatie van deze strategieën werkt het beste. Te veel leunen op herkenningspunten is niet handig, ontdekte een Utrechtse onderzoeker. Wij geloven dat ieder mens een noodzaak kent die als kompas dient in je leven. In dit traject maken we gebruik van verschillende, voor iedereen toegankelijke, kunstvormen om te voelen waar jouw noodzaak over gaat en je te inspireren om jouw eigen richting te volgen. Geschiedenis van een gevallen engel; SM-verhalen over uitdagen en gestraft worden - Boetedoening; Bernhard; Huwelijk met de italiaan; Cantecleer kunst-reisg. florence; Tekenen Compleet; De magie van New York; Ieder gevoel kent een richting; De andere vrouw; Zelfcompassie; Van Alfa tot Zeus; Voorgoed weg Kent u de oorzaken? Is dit structureel? Definitie en betekenis. Wat is de definitie van moe en vermoeid? We noemen een aantal criteria: Moe en vermoeid is een normaal gevoel wat aangeeft dat u behoefte hebt aan rust of slaap. Ieder mens wordt moe en daarom is nachtrust onontbeerlijk. Moe kan ervaren worden in verschillende gradaties. Zó vanzelf, dat een coachee verbaasd opmerkte aan het eind van een coachsessie: 'Ik heb toch niet echt bijna een uur met jou over mijn gevoel gepraat?' Ja dus, dat hadden we wel gedaan. Als je nog niet zo vaardig bent in het stellen van vragen over een gedragskaartje, vind je op de achterkant van ieder kaartje meerdere vragen die hierbij helpend kunnen zijn. In ieder geval staat je waarschijnlijk...

INFORMATIE

AUTEUR
Valerie Hutten
DIMENSIE
3,3 MB
BESTANDSNAAM
Ieder gevoel kent een richting.pdf

OMSCHRIJVING

Je herkent het vast wel. Je staat op een punt in je leven waarop je nog niet goed weet wat je nou precies wilt doen en welke richting je op wilt. Er zijn zoveel keuzes. Hoe kun je nou de juiste keuzes maken vanuit je eigen gevoel? Toch is het goed om te weten dat het niet erg is als je nog geen concrete toekomstvisie hebt, maar zorg er dan wel voor dat je niet stil blijft staan. Ik hoop je met dit boek te kunnen inspireren door je een kijkje te geven in mijn leven, want ieder gevoel kent een richting.

Wil je het boek lezen?Ieder gevoel kent een richting in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Valerie Hutten. Lezen Ieder gevoel kent een richting Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN