Kroatische literatuur in Nederland 8 - Het huis waar de duivel woont

Kroatische literatuur in Nederland 8 - Het huis waar de duivel woont - Goran Tribuson | Fthsonline.com

... helemaal niet zeker dat hun toenmalige kwelgeest nog in leven is ... BoekenRoute, de boeken van G. Tribuson ... . ... Kroatische literatuur in Nederland 8 - Het huis waar de duivel woont (0) 19,00. Op zoek naar artikelen van Sanja Kregar? Artikelen van Sanja Kregar koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden De meest gevonden boeken zijn Kroatische Literatuur In Nederland 1 - De Fanclub, Kroatische Literatuur In Nederland 4 - Andermans Zaken, Kroatische Literatuur In Nederland 2 - Het Grijze Gebied, Andermans Zaken. Het Eerste Geval Van Politie-inspecteur Banic. en Kroatische Li ... bol.com | Kroatische literatuur in Nederland 2 - Het ... ... . Het Eerste Geval Van Politie-inspecteur Banic. en Kroatische Literatuur In Nederland 8 - Het Huis Waar De Duivel Woont. Kroatische literatuur in Nederland 4 - Andermans zaken (Paperback). Andermans zaken, de eerste zaak van politie-inspecteur Bani?Misdaad,... 1.Het huis waar de duivel woont Het huis waar de duivel woont is een verhaal van de straat en speelt zich af in de verpauperde buitenwijk De Gasfabriek. De tijd staat er stil en niets is wat het lijkt. De duivel doemt steeds weer op, net als de geheimzinnige rode rechterarm zonder lichaam. De Fanclub van Goran Tribuson gaat over een kwartet in de buitenwijk van een Kroatische stad. De vier heren hebben op zijn zachtst gezegd een nogal dynamisch, rijk en tegelijkertijd armetierig leven en zijn niet bang om de zaken recht door zee aan te pakken. Een krantenkiosk of een psychiatrische inrichting, allebei zijn ze uitermate geschikt om s Het huis waar de duivel woont - Goran Tribuson - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 De lijn van zijn autobiografische romans werd vanaf de jaren negentig doorgetrokken in de romans De fanclub en Het huis waar de duivel woont, beide gesitueerd in de binnenlanden van Kroatië rondom zijn geboortes...

INFORMATIE

AUTEUR
Goran Tribuson
DIMENSIE
4,76 MB
BESTANDSNAAM
Kroatische literatuur in Nederland 8 - Het huis waar de duivel woont.pdf

OMSCHRIJVING

1. Het huis waar de duivel woontHet huis waar de duivel woont is een verhaal van de straat en speelt zich af in de verpauperde buitenwijk De Gasfabriek. De tijd staat er stil en niets is wat het lijkt. De duivel doemt steeds weer op, net als de geheimzinnige rode rechterarm zonder lichaam.Zal het Roby lukken om zijn Kroatische vechter de wereldtitel in ultimate fight te latenwinnen? Hij ontvouwt zijn plannen in de sinistere kroeg Hirošima. Een van de stamgasten hier is Professor, de vreemde hengelaar die nooit ging vissen. Nadat hij ongelukkig het leven verliest, laat hij Het Huis Waar De Duivel Woont na, al gauw een leegstaand toevluchtsoord voor hoeren en zwervers. De Gasfabriekse legende blijkt waar te zijn: er ligt een schat verborgen in het huis, maar er rust ook een vloek op. Wie zal de schat in handen krijgen, erfgenaam Jerko of hoer Margo en haar pooier? Roby's vriend Cimbo, die het begrip gastvrijheid nogal letterlijk neemt als hij een van de ultimate fighters onderdak moet bieden, zorgt voor een onverwachte afloop.In de roman Het huis waar de duivel woont lopen de rauwe werkelijkheid van de Kroatischeprovincie en de symboliek van het bovennatuurlijke door elkaar. Schrijver Goran Tribuson (1948) is hier op zijn best. Met zijn romans, korte verhalen, toneelstukken, sitcoms en theoretische werk en is Tribuson al decennia lang een van de meest invloedrijke auteurs van Kroatië. De meeste populariteit heeft hij gekregen door zijn reeks maatschappij-kritische misdaadromans en door zijn autobiografische proza. Naast het schrijven doceerde hij tot aan zijn emeritaat scenario aan de Filmacademie in Zagreb. Ook is hij lid van de Kroatische Academie van Kunst en Wetenschappen.Het huis waar de duivel woont is zijn vierde roman die is vertaald in het Nederlands.

Wil je het boek lezen?Kroatische literatuur in Nederland 8 - Het huis waar de duivel woont in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Goran Tribuson. Lezen Kroatische literatuur in Nederland 8 - Het huis waar de duivel woont Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN