Moord in de Noorse Fjorden

Moord in de Noorse Fjorden - Johan D'Haveloose | Fthsonline.com

...andet-Geiranger) 110 6 Nordfjord (Husevågøy-Loen) 106 7 Oslofjord (Færder ... Fjord - Wikipedia ... ... Vlak na ons verblijf bij de Sognefjord besloten we op een regenachtige avond een dvd te kijken in onze caravan. We hadden verschillende Scandinavische series meegenomen en kozen voor de Noorse dramaserie Acquitted (Frikjent) van de schrijver van Those Who Kill en de regisseur van Lilyhammer.Meteen kwamen er prachtige fjorden in beeld. Noorse Fjorden. Uitverkocht. Dit product is helaas niet meer beschikbaar. V ... Moord in de Noorse Fjorden van Johan D'haveloose | Boek en ... ... . Noorse Fjorden. Uitverkocht. Dit product is helaas niet meer beschikbaar. Vertrek op een onvergetelijke cruise en maak kennis met de prachtige Noorse natuur, cultuur en lokale keuken. Dankzij deze excursie krijg je een beeld van het ongerepte Noorwegen met haar rustgevende watervallen, ... Ronde van de Fjorden . ... (Dimension Data) won dit weekend zijn tweede en derde rit én het eindklassement in de Noorse Ronde van de Fjorden. ... Verdachte opgepakt voor poging tot moord op ... Een fjord is een smalle zeearm die diep het land insnijdt met aan weerszijden vaak steil omhoog lopende rotswanden. De meeste fjorden liggen in Noorwegen, maar ook in andere landen zijn ze te vinden. Dit zijn de mooiste fjorden. In feite krijg je twee voor de prijs van één, want de vier kilometer lange wandeling naar het uitkijkpunt is net zo fenomenaal. Preikestolen is zelfs de populairste Noorse wandelbestemming. Tip 4: Fjorden. Ze worden beschouwd als een van 's werelds mooiste natuurwonderen: de imposante Noorse fjorden. Spectaculaire uitzichten bieden ook de bergketen 'de Zeven Zusters', de 'Torghatten' - met het gat in de rots en natuurlijk het 307 m hoge Noordkaap plateau. De cruise langs de Noorse fjorden kunt u niet vergelijken met een "cruise Noorwegen"; de sfeer aan boord van de Hurtigruten postboot is ongedwongen en informeel, de hutten zijn eenvoudiger en het aantal bemanningsleden is ... De Sognefjord is misschien wel de indrukwekkendste van alle Noorse fjorden. Het is de langste en diepste fjord van Noorwegen en hij wordt omringd door de hoogste bergen van het land. Het diepste punt van de fjord is 1300 meter diep en de hoogste piek rijst 1700 meter uit het water omhoog. Noorse Fjorden Cruises vanuit Rotterdam en Amsterdam naar de Noordkaap. Goedkope Noorse Fjorden cruise vakantie aanbiedingen 2020 - 2021 naar Noorwegen en Ijsland....

INFORMATIE

AUTEUR
Johan D'Haveloose
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Moord in de Noorse Fjorden.pdf

OMSCHRIJVING

Johan D'Haveloose werd pas na zijn carrière als lector Engels en Interculturele Communicatie fulltime schrijver. Na zijn eerste Engelstalige roman Dasha, the dazzling dachshund, een humoristisch boekje over zijn hond, verraste hij met zijn eerste psychologische misdaadroman met de ravissante Bonnard en de knappe sidekick Brunello. 'Moord in de Noorse Fjorden' wordt al zijn vijfde B&B.Hij woont in het landelijke Zomergem, waar hij zijn tijd verdeelt tussen zijn honden, de tuin, schrijven en genieten van de kleine dingen, samen met zijn vrouw, zijn kleinkinderen en vrienden.Het rechercheteam van Bonnard, twee mannen en twee vrouwen is, zoals gepland op luxecruise in de Noorse Fjorden en genieten volop tot ze plots van dichtbij geconfronteerd worden met moord. De plaatselijke inspecteur Sollied doet een beroep op hun expertise en ze zien zich verplicht hulp te bieden.Ondertussen gebeuren tussen de vier onderling ook op het relationele vlak dingen waar ze blijkbaar niet echt vat op hebben.Laat u meeslepen door de rake typeringen van mensen en de beschrijvingen van het ongelooflijke decor, de Noorse fjorden! Wie Johan D'Haveloose een beetje kent weet dat hij u weer zal boeien.

Wil je het boek lezen?Moord in de Noorse Fjorden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan D'Haveloose. Lezen Moord in de Noorse Fjorden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN