Kroatische literatuur in Nederland 1 - De fanclub

Kroatische literatuur in Nederland 1 - De fanclub - Goran Tribuson | Fthsonline.com

... proza, waarin het... Toch is hij tot op heden weinig bekend buiten de grenzen van zijn land ... De fanclub - Goran Tribuson - (ISBN: 9789492160065) | De ... ... . Een selectie uit zijn oeuvre wordt sinds 2011 in Nederland uitgegeven in het kader van de bibliotheek KLIN (Kroatische Literatuur In Nederland), een particulier initiatief met als doel het Nederlandse lezerspubliek kennis te laten maken met het hedendaagse Kroatische proza. Kroatische literatuur in Nederland 2 - Het grijze gebied (Paperback). Misdaad is altijd maatschappelijk bepaald, aldus de auteur, die met deze roman... Kroatisc ... bol.com | Kroatische literatuur in Nederland - De fanclub ... ... . Misdaad is altijd maatschappelijk bepaald, aldus de auteur, die met deze roman... Kroatische literatuur in Nederland 8 - Het huis waar de duivel woont (Paperback). 1. ... politie-inspecteur Banic die Uitgeverij PAMAC uitbrengt in Nederland. In 'De fanclub' borduurt Tribuson voort op zijn reeks autobiografische romans met een warme, melancholische maar ook opgewekte stemming. Een geestige roman uit het hart van het hedendaagse Kroatische proza, waarin het opgroeien en het rijpen in ...

INFORMATIE

AUTEUR
Goran Tribuson
DIMENSIE
12,80 MB
BESTANDSNAAM
Kroatische literatuur in Nederland 1 - De fanclub.pdf

OMSCHRIJVING

Een geestige roman uit het hart van het hedendaagse Kroatische proza, waarin het opgroeien en het rijpen in de tweede helft van de 20e eeuw onweerstaanbaar wordt vertolkt door Goran Tribuson.Goran Tribuson neemt je mee in de rauwe straatwerkelijkheid van suburbaan Kroatië.Een verhaal over een illuster kwartet uit de Gasfabriek, een buitenwijk van een stad in Kroatië. De vier zijn gezworen kameraden door dik en dun, maar niet vies van ongezouten kritiek op elkaar. Soms is dat cynisch, soms grof, soms geniaal, soms ordinair achterlijk. De vier vijftigers hebben op zijn zachtst gezegd een nogal dynamisch, rijk en tegelijkertijd armetierig leven en zijn niet bang om de zaken recht door zee aan te pakken. Een krantenkiosk of een psychiatrische inrichting, allebei zijn ze uitermate geschikt om stennis in te schoppen. Of om in de nabije omgeving ervan gewoon dronken te worden.

Wil je het boek lezen?Kroatische literatuur in Nederland 1 - De fanclub in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Goran Tribuson. Lezen Kroatische literatuur in Nederland 1 - De fanclub Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN