Blaauwbaai

Blaauwbaai - Krijn de Best | Fthsonline.com

...laatste opdracht op Curaçao is inspecteur Gert Berk met functioneel leeftijdsontslag gestuurd ... Blaauwbaai [e-Book] - Krijn de Best - (ISBN: 9789071501661 ... ... . Hij brengt zijn dagen, luisterend... "Blaauwbaai" is de tweede Cura-Crime thriller van Krijn de Best. De eerste Cura-Crime thriller is verschenen in 2008 onder de titel "Waaigat". Recensie(s) NBD|Biblion recensie Na 'Waaigat'* in 2008 is dit de tweede Cura-Crimethriller, zoals de uitgeverij zijn thrillers noemt. Een lijk wordt gevonden in het Waaigat op Curaçao. Colombiaanse drugsdealers zijn de aangew ... Blauwbaai Curacao strand - informatie / faciliteiten ... ... . Een lijk wordt gevonden in het Waaigat op Curaçao. Colombiaanse drugsdealers zijn de aangewezen moordenaars. Andere moordenaars zijn niet acceptabel voor de autoriteiten.Hebzucht en eilandpolitiek nemen je mee op een trip door Venezuela en de Benedenwinds Enjoy fabulous beaches, delicious food and drinks and a wonderful stay at one of the most beautiful spots on earth: Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort. In de Tweede Wereldoorlog schoten Amerikaanse soldaten vanaf Blaauwbaai met kanonnen op de Duitse onderzeeërs. Het masterplan van Blue Bay Resort stamt uit 1990, toen een lokale ontwikkelingsgroep de plantage overnam van de familie Jacobs en de eerste infrastructuur aanlegde. Read "Blaauwbaai cura crime thriller" by Krijn de Best available from Rakuten Kobo. Na zijn laatste opdracht op Curaçao is inspecteur Gert Berk met functioneel leeftijdsontslag gestuurd. Hij brengt zijn d... Na zijn laatste opdracht op Curaçao is inspecteur Gert Berk met functioneel leeftijdsontslag gestuurd. Hij brengt zijn dagen, luisterend naar jazz en een beetje experimenterend in de keuken, met genoeglijk nietsdoen door. Zijn rust wordt verstoord Blaauwbaai cura-Crime Thriller. Krijn de Best Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 18,00 ISBN: 9789071501319, 151 blz., oktober 2010 Formaat: 21,5 (h) x 13,5 (b) x 1,3 (d) cm. Gewicht: 212 gram. Uitgever ... CURA-CRIME THRILLERS deel 1 - "WAAIGAT" deel 2 - "BLAAUWBAAI" deel 3 - "BRAKKEPUT" deel 4 - "DUIVELSKLIP" Deel 1 is ook verschenen in een Engelse en Franse vertaling "THE CORPSE THAT WOULDN'T...

INFORMATIE

AUTEUR
Krijn de Best
DIMENSIE
7,15 MB
BESTANDSNAAM
Blaauwbaai.pdf

OMSCHRIJVING

Na zijn laatste opdracht op Curaçao is inspecteur Gert Berk met functioneel leeftijdsontslag gestuurd. Hij brengt zijn dagen, luisterend naar jazz en een beetje experimenterend in de keuken, met genoeglijk nietsdoen door. Zijn rust wordt verstoord door een telefoontje dat hem weer in contact brengt met Curaçao.Berk keert terug naar het eiland, waar hij een nieuwe liefde vindt en het vervolg op een oude afrekening.Een zakenman ligt dood op hole vijf, de shaft van een Ping ijzeren 3 nog stevig vastgeklemd in zijn ingeslagen schedel. Een afgehakt hoofd bekroont de piramide der evolutie. Ziggy Pieters, verantwoordelijk minister, dringt aan op resultaat in het onderzoek. De reputatie van het eiland staat op het spel. Toeristen mogen niet afgeschrikt worden."Blaauwbaai" is de tweede Cura-Crime thriller van Krijn de Best. De eerste Cura-Crime thriller is verschenen in 2008 onder de titel "Waaigat".Recensie(s)NBD|Biblion recensieNa 'Waaigat'* in 2008 is dit de tweede Cura-Crimethriller, zoals de uitgeverij zijn thrillers noemt. De Haagse inspecteur Berk, nu met vervroegd pensioen, wordt weer naar Curacao gestuurd, nu door een verzekeringsmaatschappij. De aanleiding is de moord op een rijke, maar gierige zakenman, die met louche praktijken een vermogen heeft verdiend. Zijn opdracht is na te gaan of de familieleden die het verzekeringsbedrag incasseren, al dan niet bij de moord betrokken zijn. Het levert hem veel verwikkelingen op. De Best schrijft echt wel een goede plot, maar de stijl is erg simpel en het boek wemelt weer van de spelfouten. Met veel te korte zinnen komt de schrijver niet tot een vloeiende vertelling, waardoor hij er niet in slaagt spanning op te roepen. Een vlotte vertelstijl zou zijn boeken zeker ten goede komen. Paperback met vrij kleine druk.(NBD|Biblion recensie, Wim Kleisen)

Wil je het boek lezen?Blaauwbaai in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Krijn de Best. Lezen Blaauwbaai Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN