Een Pauze Van Het Hart

Een Pauze Van Het Hart - Helen Dunmore | Fthsonline.com

...ehad. En de afgelopen dagen dacht ik als ik wakker werd: ik moet eens opschrijven hoe dat voelt ... Een pauze van het hart - bibliotheek.nl ... . Ik hoop van harte dat het niet nog een keer gebeurt, deze stressvolle tijd die zoveel schade aan heeft gericht bij zoveel mensen. Maar nu het achter de rug is denk ik […] In de pauze krijgt het hart een belangrijke trainingsprikkel, die maakt dat het aërobe uithoudingsvermogen wordt verbeterd. De rustperiode tussen de intervals wordt ook wel aangeduid als "lonende pauze". Dit komt omdat er in de overgang van arbeid naar rust veranderingen optreden in de slagfreque ... Extrasystolen: 4 oorzaken & tips bij het "overslaan" van ... ... . Dit komt omdat er in de overgang van arbeid naar rust veranderingen optreden in de slagfrequentie en het slagvolume. Het hart telt vier holle ruimten: de twee bovenste zijn de linker- en rechterboezem (atrium) en de twee onderste de linker- en rechterkamer (ventrikel). De twee helften van het hart worden door een wand (septum) van elkaar gescheiden. Er bestaat normaal geen verbinding tussen de twee boezems of de twee kamers. Hierdoor wordt zuurstofarm en zuurstofrijk bloed van elkaar gescheiden gehouden....

INFORMATIE

AUTEUR
Helen Dunmore
DIMENSIE
12,26 MB
BESTANDSNAAM
Een Pauze Van Het Hart.pdf

OMSCHRIJVING

Meer dan dertig jaar geleden liet een moeder haar pasgeboren dochter Rebecca in een schoenendoos achter bij de vuilnisbakken van een restaurant. Nu is Rebecca zelf moeder,en krijgen zij en haar man Adam te maken met de dood van hun dochter Ruby. Als reactie stort Rebecca zich volledig op haar baan als assistente van de directeur van een hotelketen. Adam verliest zich in zijn werk als arts op de zuigelingenafdeling van een ziekenhuis. De dood van Ruby drijft een wig tussen hen, maar eens zullen zij het verlies van hun dochter onder ogen moeten zien.

Wil je het boek lezen?Een Pauze Van Het Hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Helen Dunmore. Lezen Een Pauze Van Het Hart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN