Gedreven door nieuwsgierigheid

Gedreven door nieuwsgierigheid - none | Fthsonline.com

...t maken van de film anders proberen te benaderen ... nieuwsgierigheid - ANW (Algemeen Nederlands Woordenboek) ... . Thijs van Dooremalen was van jongs af aan geboeid door het nieuws. Een duidelijk beroep had hij toen niet voor ogen, hoogstens vage ideeën over een carrière in de politiek of journalistiek. Hij ging sociologie studeren uit pure interesse. Gaandeweg zijn bachelor kwam hij er achter dat hij zo nieuwsgierig was naar de sociologische vragen die voorbij kwamen, dat het hem het mooist leek om bij ... Gedreven door nieuwsgierigheid. Wij genieten ... bol.com | Gedreven door nieuwsgierigheid | 9789073192287 ... ... ... Gedreven door nieuwsgierigheid. Wij genieten van elke project wat we mogen uitvoeren en nemen daarom ruim de tijd om jouw project zo goed mogelijk te realiseren. Door écht te luisteren naar jouw wensen komen wij samen tot de beste oplossing. Je hebt aan ons een betrouwbare online partner. Gedreven door nieuwsgierigheid. Dit boek is geschreven tgv het vijftigjarig bestaan van de Technische Universiteit Eindhoven. 28 onderzoeksprojecten... Wetenschap die gedreven wordt door nieuwsgierigheid verdwijnt steeds meer naar de achtergrond, constateerde Tegenlicht recentelijk nog. Zoniet in het leven van Christian de Duve. De 93-jarige Nobelprijswinnaar is duidelijk nog een wetenschapper van de oude school: 'Ik deed mijn onderzoek alleen maar om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen. Nieuwsgierig...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
5,68 MB
BESTANDSNAAM
Gedreven door nieuwsgierigheid.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is geschreven tgv het vijftigjarig bestaan van de Technische Universiteit Eindhoven. 28 onderzoeksprojecten passeren de revue. Zo krijgt de lezer een boeiend beeld van een halve eeuw onderzoek aan de TU/e.

Wil je het boek lezen?Gedreven door nieuwsgierigheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Gedreven door nieuwsgierigheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN