MBO-ICT competentiegericht Onderhoud en beheer van netwerken

MBO-ICT competentiegericht Onderhoud en beheer van netwerken - Henk van Eijk | Fthsonline.com

...p de technische inrichting van een netwerk ... MBO opleiding ICT-Beheerder en netwerkbeheerder ... . MBO-ICT competentiegericht Onderhoud en beheer van netwerken Tweedehands. 19,00. F. Gubbels; MBO-ICT Onderhoud en Beheer Informatiesystemen, niveau 3/4 Tweedehands. 10,16. Wouter van Dreven; MBO-ICT reeks - Installatie software niveau 3 Tweedehands. 9,99. Meer uit de serie MBO-ICT reeks. Advertentie ICT beheer en onderhoud van het netwerk zijn zeer belangrijk met het oog op de continuïteit en stabiliteit van de ICT infrastructuur. Tenslotte wilt u dit dag in dag uit kunn ... bol.com | MBO-ICT reeks artikelen kopen? Alle artikelen online ... . Tenslotte wilt u dit dag in dag uit kunnen garanderen, zodat alle medewerkers ongestoord kunnen werken. Elk bedrijf is anders. 'Maatwerk MBO ICT - Onderhoud en beheer van netwerken server 2003' door Henk de Haan, Henk van Eijk - Onze prijs: €12,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Ict'ers zijn betrokken bij de ontwikkeling van heel veel nieuwe technologieën. Je werkt samen met professionals uit allerlei richtingen, niet alleen de techniek, maar bijvoorbeeld ook de gezondheidszorg, de motorvoertuigentechniek of de logistiek. Na het volgen van deze training ben je in staat zelfstandig de door jouw beheerde netwerken te beveiligen en periodiek te testen op beveiligingsrisico's. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: malware, cryptography, public key infrastructure, wireless, forensics, disaster recovery en social engineering. De ICT-beheerder is bij een bedrijf de contactpersoon op computergebied. Hij helpt werknemers de computer te installeren en gebruiken, lost storingen op en onderhoudt een servicedesk. In de servicedeskomgeving houdt hij in de gaten of alles goed verloopt. Vaak wordt hij ingezet in verschillende bedrijven in de ICT- en mediasector. Hij heeft oog voor de organisatie waar hij Dit boek is bestemd voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het installeren, implementeren en onderhouden van Windows 2000-netwerken. Het behandelt het installeren en beheren van netwerken metWindows 2000 (Advanced) Server. Hierbij komen het gebruik, onderhoud en beheer van Windows 98 clients en Windows 2...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk van Eijk
DIMENSIE
3,38 MB
BESTANDSNAAM
MBO-ICT competentiegericht Onderhoud en beheer van netwerken.pdf

OMSCHRIJVING

MBO-ICT competentiegericht Onderhoud en beheer van netwerken 1e druk is een boek van Henk van Eijk uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789039521731 Met de invoering van de competentiegericht onderwijs komen de MBO-ICT-opleidingen dichter bij de praktijk en de deelnemer te staan. Dit uitgangspunt is vanzelfsprekend ook terug te vinden in de nieuwe reeks MBO-ICT Competentiegericht van Academic Service. Op de methodesite www.mbo-ictboeken.nl vindt u informatie over en een overzicht van de serie leerboeken die Academic Service uitgeeft voor het competentiegerichte MBO-ICT-onderwijs.Het Projectenboek Onderhoud en Beheer van Netwerken- Theorie en Praktijk deel 1 maakt deel uit van deze serie leerboeken en is bedoeld voor de MBO-ICT-opleidingen niveau 4 en niveau 3. Aan de hand van cases worden realistische problemen geformuleerd waarmee ICT-beheerders in de praktijk te maken krijgen. De probleembeschrijvingen krijgen steeds meer diepgang naarmate men verder komt in het boek.

Wil je het boek lezen?MBO-ICT competentiegericht Onderhoud en beheer van netwerken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk van Eijk. Lezen MBO-ICT competentiegericht Onderhoud en beheer van netwerken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN