Wat je wordt, bepaal je zelf

Wat je wordt, bepaal je zelf - Hans Bax | Fthsonline.com

.... De tweede persoon enkelvoud is jij bepaalt ... Bij dit restaurant bepaal je zelf wat je voor je etentje ... ... .De derde persoon enkelvoud is hij / zij bepaalt.. Jij bepaalt altijd wat we gaan eten.; Erik bepaalt zelf hoe laat hij thuiskomt. Boek 'Wat je wordt, bepaal je zelf' De kracht van zelfsturend leren in een zelfsturende organisatie Inhoud boek Het boek vertelt het verhaal van het vervangen van een top down gestuurd opleidingsbeleid door een beleid dat zelfsturend leren op alle niveaus stimuleert en faciliteert. Dit proces heef… Maar hoe krijg je een o ... Wat vrijheid is bepaal je lekker zelf toch? | Leef Linne ... . Dit proces heef… Maar hoe krijg je een organisatie waarin medewerkers continu leren? Estinea, een zorgonderneming in het Oosten van het land, ging met zelfsturend leren aan de slag en doet van haar ervaringen verslag in het boek Wat je wordt, bepaal je zelf. Een van de auteurs, Hans Bax, licht toe. Wat is zelfsturend leren, in uw optiek? Bij dit bedrijf bepaal je zelf wat je verdient Bij dit bedrijf bepaal je zelf wat je verdient. 25-08-2018 18:15 ... iedereen is gelijk. Zelf kwam Passenier als stagiaire binnen en ook toen zat hij al aan tafel en werd gevraagd mee te denken over de koers. 'Wat je wordt, bepaal je zelf' is verkrijgbaar bij Estinea: Stichting Estinea, The Netherlands ISBN/EAN 978-90-816035-1-5 NUR-code 800 Geestelijke gezondheidszorg; Dossier(s) Zelfsturing; In voor zorg-deelnemer. Estinea Op het moment dat je lucide dromen bij het ontwaken telkens herinnert, ben je zover dat je kunt gaan proberen je droom te sturen. Je probeert bewust in je droom de situatie of wat je doet te bepalen. Dit vraagt heel veel geduld en oefening. In het begin is de kans groot dat je wakker wordt, je slaap immers heel licht. Orgaandonatie begint met een donorregistratie. 1 donor kan 8 levens redden! Een Actief donorregistraties systeem (ADR) helpt alle Nederlanders zelf een orgaandonatie keuze te maken. Wat vrijheid is bepaal je lekker zelf toch? De afgelopen week stond in het teken van 75 jaar vrijheid in Nederland na de bevrijding in 1945. Ook in Linne hing (wel opvallend weinig) ... Als je vrijheid 'afgepakt' wordt, weet je pas wat het betekent", zegt een van de geënquêteerden. Zelfs al zou je haar ervoor betalen, je kunt haar natuurlijk niets verplichten. Je hebt 'recht' om zelf te bepalen wat je eet als je volwassen bent, op jezelf woont, zelf je ete...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Bax
DIMENSIE
3,56 MB
BESTANDSNAAM
Wat je wordt, bepaal je zelf.pdf

OMSCHRIJVING

AuteursOver dit boek1 InterviewRecensiesSamenvattingRubriek:OrganisatiekundeTrefwoorden:Organisatie, Personeelsmanagement, Zelfsturende teams'Wat je wordt, bepaal je zelf' vertelt het verhaal van het vervangen van een top down gestuurd opleidingsbeleid door een beleid dat zelfsturend leren op alle niveaus stimuleert en faciliteert. Nadat zorgorganisatie Estinea eind negentiger jaren de keuze had gemaakt voor een vraaggestuurd ondersteuningsaanbod aan cliënten, volgde in de periode 2000 - 2006 de implementatie van zelfsturende teams om die vraagsturing ook daadwerkelijk invulling te kunnen geven. Al snel werd de opleidingsbehoefte in de organisatie anders dan in de jaren ervoor. Dat resulteerde in het ontwikkelen van een model voor zelfsturend leren. Toen bleek er een enorme hoeveelheid latent talent binnen de organisatie te worden aangeboord. Het proces, de ervaringen, de valkuilen en de successen worden in dit boek beschreven. Maar ook de theoretische uitgangspunten en de relatie met HRM-beleid komen uitgebreid aan de orde. Ervaringen van betrokkenen zijn onderzocht en vastgelegd in een tweetal onderzoeken door de Vrije Universiteit Amsterdam en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Wil je het boek lezen?Wat je wordt, bepaal je zelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Bax. Lezen Wat je wordt, bepaal je zelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN