Bij Alzheimer op schoot

Bij Alzheimer op schoot - Bere Miesen | Fthsonline.com

...eleidelijk kwijtraakt. De patiënt levert vaak een gevecht tegen verlies van controle en veiligheid ... Bij Alzheimer op schoot, Bère Miesen - Paperback ... ... . Uiteindelijk een gevecht tegen de bierkaai, met grote gevolgen. Vooral voor degene die het treft, maar o Bij Alzheimer op schoot Verstand van dementie Paperbackversie. Bère Miesen . ISBN 9789088501425 | 208 Pagina's | Paperback | 3e druk, 2011 2010 Omschrijving. Dementie zorgt ervoor dat je de greep op je leven geleidelijk kwijtraakt. De patiënt levert vaak een gevecht tegen verlies van ... 'Bij Alzheimer op schoot, verstand van ... Bij Alzheimer op schoot - Comfortland ... . De patiënt levert vaak een gevecht tegen verlies van ... 'Bij Alzheimer op schoot, verstand van dementie' door Bère Miesen - Onze prijs: €18,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Bij Alzheimer op schoot Bij Alzheimer op schoot. 0 Reviews | Review toevoegen. Tegenwoordig willen familieleden maar ook mensen met dementie zelf zich verdiepen in de ziekte. Er komt immers heel wat op je af. Dan is het maar beter om over zaken te hebben nagedacht en gesproken. Bij Alzheimer op schoot. Dementie zorgt ervoor dat je de greep op je leven geleidelijk kwijtraakt. De patiënt levert vaak een gevecht tegen verlies ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bere Miesen
DIMENSIE
12,63 MB
BESTANDSNAAM
Bij Alzheimer op schoot.pdf

OMSCHRIJVING

Bij Alzheimer op schoot 1e druk is een boek van B re Miesen uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088501425 Dementie zorgt ervoor dat je de greep op je leven geleidelijk kwijtraakt. De pati nt levert vaak een gevecht tegen verlies van controle en veiligheid. Uiteindelijk een gevecht tegen de bierkaai, met grote gevolgen. Vooral voor degene die het treft, maar ook voor de partner, het gezin, de familie en de vrienden- en kennissenkring.Tegenwoordig willen familieleden maar ook mensen met dementie zelf zich verdiepen in de ziekte. Er komt immers heel wat op je af. Dan is het maar beter om over zaken te hebben nagedacht en gesproken. Je leven wint aan kwaliteit als je niet steeds achter de feiten hoeft aan te hollen. Dit boek helpt daarbij. Als pati nt en familie kun je naast kennis en inzicht veel baat hebben bij een professionele steun in de rug. Zo pleit B re Miesen voor het vroegtijdig inschakelen van een coach die de opties kent, helpt te anticiperen op de ontwikkeling van de ziekte en op de gevolgen daarvan, en de weg weet in de wereld van zorg en welzijn.Dr B re Miesen is psycholoog en werkt sinds 1969 in de zorg voor mensen met dementie. Hij promoveerde in 1990 op het proefschrift Gehechtheid en dementie, bedacht in 1997 het 'Alzheimer Caf ' en werd in 2005 benoemd tot eerste lector PsychoGeriatrie aan De Haagse Hogeschool. Hij is adviseur psychogeriatrie bij de WoonZorgcentra Haaglanden in Den Haag.

Wil je het boek lezen?Bij Alzheimer op schoot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bere Miesen. Lezen Bij Alzheimer op schoot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN