Biografisch Woordenboek Gelderland 6 - Biografisch Woordenboek Gelderland 6

Biografisch Woordenboek Gelderland 6 - Biografisch Woordenboek Gelderland 6 - I.D. Jacobs (Red.) | Fthsonline.com

...orden gehaald. De eerste vier delen van het Biografisch Woordenboek Gelderland bevatten de levensbeschrijvingen van in totaal 185 mannen en vrouwen die een rol hebben gespeeld in de Gelderse geschiedenis ... bol.com | Biografisch Woordenboek Gelderland - Biografisch ... ... . In deel 5 zijn 48 nieuwe biografieën opgenomen van personen die leefden tussen het eind van de veertiende en het begin van de eenentwintigste eeuw. Nieuw Nederlandsch biografisch woordenboek. Deel 6 1 ste druk, 1924: 1 ste druk: 1924: P.J. Blok en P.C. Molhuysen: sec - letterkunde sec - taalkunde Ook de Historische Vereniging Felua, een van de ruim 80 historische en genealogische verenigingen in Gelderland, had soortgelijke plannen. Ui ... Biografisch woordenboek Gelderland, 6 - Radboud Universiteit ... .J. Blok en P.C. Molhuysen: sec - letterkunde sec - taalkunde Ook de Historische Vereniging Felua, een van de ruim 80 historische en genealogische verenigingen in Gelderland, had soortgelijke plannen. Uit de bundeling van beide projecten is dit Biografisch Woordenboek Gelderland voortgekomen. Biografisch Woordenboek Gelderland 6: Amazon.es: I.D. Jacobs: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos. Ir Buscar Los Más Vendidos Ideas Para ... Subject: Interfacultair CCE - Letterendeel: Organization: Geschiedenis HLCS - Instituut voor Historische, Literaire en Culturele Studies Biografisch woordenboek Gelderland - deel 6. In het zesde deel van het BIOGRAFISCH WOORDENBOEK GELDERLAND worden de levens van vijftig mannen en vrouwen beschreven die op enigerlei wijze van belang zijn geweest voor de provincie Gelderland. Sommigen hebben er hun hele leven gewoond, anderen hebben er slechts een korte maar essentiële periode doorgebracht. Ontdek dit digitale woordenboek met daarin biografieën van figuren uit de Dordtse geschiedenis, van de oudste tijd tot in onze eeuw, vrouwen zo goed als mannen en uit alle sectoren van de samenleving. Het Dordts Biografisch Woordenboek is een project van de Stichting Dordtse Academie, waarvan de start mogelijk is gemaakt door een financiële bijdrage... In het zesde deel van het BIOGRAFISCH WOORDENBOEK GELDERLAND worden de levens van vijftig mannen en vrouwen beschreven die op enigerlei wijze van belang zijn geweest voor de provincie Gelderland. Sommigen hebben er hun hele leven gewoond, anderen hebben er slechts een korte maar essentiële periode doorgebracht. Dit deel is geheel gewijd aan person Biografisch Woordenboek Gelderland deel 6. Ingrid Jacobs Contact auteur. Koop dit boek! ingenaaid: € 19,00 ISBN: 978-90-6550-960-4, geïllustreerd, 160 blz., juni 2007 Formaat: 24,0 (h) x 17,0 (b) x 1,4 (d) cm. Gewicht: 250 gram ......

INFORMATIE

AUTEUR
I.D. Jacobs (Red.)
DIMENSIE
7,74 MB
BESTANDSNAAM
Biografisch Woordenboek Gelderland 6 - Biografisch Woordenboek Gelderland 6.pdf

OMSCHRIJVING

In het zesde deel van het BIOGRAFISCH WOORDENBOEK GELDERLAND worden de levens van vijftig mannen en vrouwen beschreven die op enigerlei wijze van belang zijn geweest voor de provincie Gelderland. Sommigen hebben er hun hele leven gewoond, anderen hebben er slechts een korte maar essentiële periode doorgebracht. Dit deel is geheel gewijd aan personen uit de negentiende en twintigste eeuw. Ook nu weer passeren diverse beroepen de revue: van priester, kinderboekenschrijfster, psychiater, papierfabrikant, sportbestuurder, letterkundige, dierentuindirecteur, communist en verzetsstrijder, tot reclamefotograaf en oogarts.Van alle gebiografeerden is een afbeelding opgenomen en per biografie een beknopte opgave van literatuur en bronnen. De omvangrijke cumulatieve registers op alle verschenen delen zijn uitgebreid met kruisverwijzingen. De zes delen omvatten in totaal 283 biografieën.Het BIOGRAFISCH WOORDENBOEK GELDERLAND is een project van de Stichting Biografisch Woordenboek Gelderland.

Wil je het boek lezen?Biografisch Woordenboek Gelderland 6 - Biografisch Woordenboek Gelderland 6 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I.D. Jacobs (Red.). Lezen Biografisch Woordenboek Gelderland 6 - Biografisch Woordenboek Gelderland 6 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN