De windmolenmaffia en andere indianenverhalen

De windmolenmaffia en andere indianenverhalen - Koos Hoogland | Fthsonline.com

...rift groep 7/8A (set a 5 ex) 2e druk. Net bekeken ... De windmolenmaffia en andere indianenverhalen, Koos ... ... . Baaz. Ethics. De windmolenmaffia en andere indianenverhalen Stel, je hebt een veredelingsbedrijf in de tuinbouw in het noorden Gastcolumn: De windmolenmaffia en andere indianenverhalen. 23. mei 2015 - 12:00. Magazine. Overig. Door: Redactie Baaz. Gastcolumnist en ethicus Koos Hoogland buigt zich over de problemen van burgers die het op moeten nemen tegen een veel sterkere overheid, die geen rekening houdt met hun belangen. In onze taal worden met 'indianenverhalen', ste ... De windmolenmaffia en andere indianenverhalen (e-Book ... ... . In onze taal worden met 'indianenverhalen', sterke en ongeloofwaardige verhalen bedoeld. Ons taalgebruik toont daarmee neerbuigendheid en onbegrip, naar volken die dichtbij de natuur leven. De werkelijkheid is dat er in de cultuur van de American Indians, en ook andere natuurvolken, veel wijsheid en oorspronkelijkheid te vinden is. De windmolenmaffia en andere indianenverhalen. Kameleon. vaart door. Mijn eerste bijbelverhalen. Bruis. Kaapstadtrilogie 2 - Killer Country. T'Ai chi ch'uan vragen en antwoorden. Van den vos reynaerde. In perfecte conditie. Springer Zakwoordenboek Osteoporose. Ik stuur jou! Basisgids Adobe Photoshop Elements 7. 5 aanbiedingen in juni - Vind koos tak | Nieuw op Marktplaats - Voor iedereen een voordeel. Zijn oeuvre wordt wereldwijd gelezen en gebruikt door kunstenaars en wetenschappers, architecten en cineasten, bestuurskundigen en musici. Met de uitgave van Verschil en herhaling is het sleutelwerk van Deleuze beschikbaar in helder en toegankelijk Nederlands.Verschil en herhaling (1968) is in alle opzichten Deleuzes hoofdwerk. 14 jun. 2020 - Indianenverhalen: Hoe de dieren op de wereld kwamen. Het meisje met het doodshoofd. Hoe de beer zijn staart verloor. Het meisje en de vogels. De legende van de maïs. De wraak van de Indiaanse jongen. De slangen ruilen de nacht. De luiaard en de regen. De indiaan en de kikvors. De jaguar en het hert. Hoe de jaguar overwonnen werd. De windmolenmaffia en andere indianenverhalen; De windmolenmaffia en andere indianenverhalen Auteur Koos Hoogland . ... Het is niet een klus die ook nog moet worden geklaard, maar het hoort net als het winststreven, het personeelsbeleid en de financiën tot de intrinsieke taken ... van het ondernemerschap. De windmolenmaffia en andere indianenverhalen. Kompass WK2753 Mallorca. Nederlandse Voedingsmiddelentabel 2011. Karel en Elegast. ALLES OVER HYPNOSE. Eindeloze Creativiteit. Pas Pas 1 Trompette. Kriskras door Australie. Rond het symbolisme [o/p] De rode jager. De priesterlijke bruid. De windmolenmaffia en andere indianenverhalen Business-ethics in de dagelijkse praktijk (Leidinggeven, coachen) € 18.41: Paperback / softback 95 pagina's Met illustraties Februari 2016 Mijnmanagementboek.nl...

INFORMATIE

AUTEUR
Koos Hoogland
DIMENSIE
8,65 MB
BESTANDSNAAM
De windmolenmaffia en andere indianenverhalen.pdf

OMSCHRIJVING

De windmolenmaffia en andere indianenverhalen 1e druk is een boek van Koos Hoogland uitgegeven bij Mijnmanagementboek.Nl. ISBN 9789463188777 Koos Hoogland (jurist, 1947) toont aan dat bedrijfsethiek leuk is. In eenentwintig columns beschrijft hij nooit dogmatisch, met een gezonde dosis realisme en soms met onderkoelde humor diverse dagelijkse aspecten van bedrijfsethiek. Een serieus onderwerp. Overheid en bedrijfsleven zien vaak zelf niet hoe onethisch zij handelen. Enerzijds zijn de ingesleten gewoonten van het departement, de branche, de onderneming, de afdeling vaak sterker dan hedendaagse waarden en normen, met alle schade van dien, anderzijds zit het ego van de leidinggevenden soms in de weg.Bedrijfsethiek is niet een loodzware last van het ondernemerschap. Het is niet een klus die ook nog moet worden geklaard, maar het hoort net als het winststreven, het personeelsbeleid en de financiën tot de intrinsieke taken van het ondernemerschap. Als je onderneemt ben je per definitie met bedrijfsethiek bezig, ongeacht je besluiten of handelingen. Dit boekje is interessant voor toezichthouders, directie, staf en werkvloer.De foto's van Wil Hagenaars (1944) filosoferen op een woordloze wijze op de tekst en geven de lezer de ruimte zijn eigen gedachten over de beschreven cases te vormen.

Wil je het boek lezen?De windmolenmaffia en andere indianenverhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koos Hoogland. Lezen De windmolenmaffia en andere indianenverhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN