Puinvrouw in Berlijn

Puinvrouw in Berlijn - Hilde Keteleer | Fthsonline.com

...n, Op weg naar het nieuwe Mozambique (Lannoo) ... Puinvrouw in Berlijn van Hilde Keteleer | Boek en ... ... . reacties Puinvrouw in Berlijn - Ebook written by Hilde Keteleer. Read this book using Google Play Books app on your PC, android, iOS devices. Download for offline reading, highlight, bookmark or take notes while you read Puinvrouw in Berlijn. Puinvrouw in Berlijn is de eerste roman van Hilde Keteleer, die eerder onder meer de goed ontvangen poëziebundels Al wat winter is en waar en Deuren publiceerde. Hilde Keteleer is daarnaast literair vertaa ... Puinvrouw in Berlijn - Leestafel ... . Hilde Keteleer is daarnaast literair vertaalster van onder meer Julia Franck en Juli Zeh. ISBN: 9789460012563. Lees minder Lees meer. Meer informatie; Puinvrouw in Berlijn book. Read 3 reviews from the world's largest community for readers. Een Vlaamse journaliste werkt in Berlijn. Ze wordt hals over ko... Puinvrouw in Berlijn Hilde Keteleer Een 'puinvrouw' is letterlijk een puinruimster. Na de verwoestende bombardementen en beschietingen van de Duitse steden in de Tweede Wereldoorlog werden, vooral ook omdat veel mannen aan het front waren omgekomen of in krijgsgevangenschap waren afgevoerd, vrouwen ingezet om de nog bruikbare materialen in het resterende puin te scheiden van de onbruikbare resten. Puinvrouw in Berlijn is de eerste roman van Hilde Keteleer, die eerder ond...

INFORMATIE

AUTEUR
Hilde Keteleer
DIMENSIE
12,69 MB
BESTANDSNAAM
Puinvrouw in Berlijn.pdf

OMSCHRIJVING

`Met leugens viel best te leven, als je ze maar een plek kon geven.Een Vlaamse journaliste werkt in Berlijn. Ze wordthals over kop verliefd op de even zinnelijke als enigmatische Gregor, voor wie ze werk en vrienden laat staan. In een roezig spel van aantrekken en afstoten laat Gregor haar Berlijn zien. Samen met de pogingen om een gemeenschappelijke taal te vinden, komt ook het verleden van beiden naar boven. Stad en taal worden hoofdpersonages. Berlijn wordt het raamwerk voor de geschiedenis die net als de taal in flarden komt. Het verleden beknot je vrijheid in die mate dat het een kwestie van leven of dood wordtof beslis je uiteindelijk toch zelf?Puinvrouw in Berlijn is de eerste roman van Hilde Keteleer, die eerder onder meer de goed ontvangen poëziebundels Al wat winter is en waar en Deuren publiceerde. Hilde Keteleer is daarnaast literair vertaalster van onder meer Julia Franck en Juli Zeh.

Wil je het boek lezen?Puinvrouw in Berlijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hilde Keteleer. Lezen Puinvrouw in Berlijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN