HAARVERZORGING (2E DRUK)

HAARVERZORGING (2E DRUK) - Wadeson | Fthsonline.com

...ken... Persoonlijk Haarverzorging / 2 (Paperback) ... Haarverzorging online bestellen | Bestel bij Service Apotheek ... . In de boeken Haarverzorging 1 en 2 maak je kennis met het vak van de kapster. Als kapster ga je met veel... Uiterlijke verzorging / Haarverzorging 1 / deel Theorieboek (Paperback). Uiterlijke verzorging / Haarverzorging 1 / deel Theorieboek is een boek van... Haarverzorging (Paperback). Haarverzorging. Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, - Haarv ... Haarverzorging - Haarshop.nl ... . Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, - Haarverzorging / druk 1 Bestel je Take it easy handleiding groep 1-2 2e druk eenvoudig online Snelle levering Voor slechts € 33,02 (excl. BTW) Zoek je tweedehands studieboeken voor je studie Haarverzorging? Op Bookm...

INFORMATIE

AUTEUR
Wadeson
DIMENSIE
12,99 MB
BESTANDSNAAM
HAARVERZORGING (2E DRUK).pdf

OMSCHRIJVING

Het prachtig geïllustreerde boek HAARVERZORGING is zeer compleet en beschrijft alles wat met het haar te maken heeft. Het boek is ingedeeld in drie secties: het eerste deel geeft alle informatie over het gezond maken en houden van het haar, ook tijdens het permanenten en kleuren.Vervolgens wordt het in model brengen van het haar behandelt: knippen, föhnen, stylen, krullen, golven, etc. Alle coupes worden geïllustreerd met duidelijke, mooie foto's.Als laten komt het opmaken van het haar aan bod; heel veel verschillende soorten vlechten en vlechtwerk, rollen, knotjes en chignons. HAARVERZORGING geeft een zeer compleet beeld beeld wat er allemaal mogelijk is met verschillende lengtes en typen haar. De stap-voor-stap foto's en lijstjes van het benodigde gereedschap maken de werkbeschrijvingen compleet.HAARVERZORGING is het meest complete boek dat ooit over dit onderwerp is verschenen en een must voor iedere liefhebber van mooi haar.

Wil je het boek lezen?HAARVERZORGING (2E DRUK) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wadeson. Lezen HAARVERZORGING (2E DRUK) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN