Scholen op weg naar integrale kinderdagcentra

Scholen op weg naar integrale kinderdagcentra - Onbekend | Fthsonline.com

...p weg naar integrale kinderdagcentra. Al enkele decennia is er een sociaaleconomisch veranderingsproces gaande dat ook grote gevolgen heeft voor opvoeding en onderwijs ... De vrouw in het wit - Wilkie Collins | Boeken.com ... . Steeds meer mensen moeten elders werken om zelfstandig te kunnen leven. De externe arbeidsparticipatie van vrouwen neemt toe. OMSCHRIJVING. Scholen op weg naar integrale kinderdagcentra 1e druk is een boek van Merkloos uitgegeven bij Uitgeverij Aspekt B.V.. ISBN 9789461532008 Al enkele decennia is er een sociaaleconomisch veranderingsprocesgaande dat ook grote gevolgen heeft voor opvoeding en onderwijs.Steeds meer me ... Boek: Scholen op weg naar integrale kinderdagcentra ... ... .V.. ISBN 9789461532008 Al enkele decennia is er een sociaaleconomisch veranderingsprocesgaande dat ook grote gevolgen heeft voor opvoeding en onderwijs.Steeds meer mensen moeten elders werken om zelfstandig tekunnen leven. Vergelijken - Scholen op weg naar integrale kinderdagcentra ISBN: 9789461532008 - Al enkele decennia is er een sociaaleconomisch veranderingsproces gaande dat ook grote gevolgen heeft voor opvoeding en onderwijs. Steeds meer mensen moeten elders werken… Scholen op weg naar integrale kinderdagcentra een veilig en creatief tweede thuis Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 18,95 ISBN: 9789461532008, geïllustreerd, april 2012 F...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
10,18 MB
BESTANDSNAAM
Scholen op weg naar integrale kinderdagcentra.pdf

OMSCHRIJVING

Scholen op weg naar integrale kinderdagcentra 1e druk is een boek van Merkloos uitgegeven bij Uitgeverij Aspekt B.V.. ISBN 9789461532008 Al enkele decennia is er een sociaaleconomisch veranderingsprocesgaande dat ook grote gevolgen heeft voor opvoeding en onderwijs.Steeds meer mensen moeten elders werken om zelfstandig tekunnen leven. De externe arbeidsparticipatie van vrouwen neemttoe. Kortom: er ontwikkelt zich een enorme stijging van arbeidsurenbuiten het gezin. Deze sociaal-economische ontwikkeling leidt totveranderingen in het gezinsleven die weer leiden tot bepaaldecombinaties van onderwijs en kinderopvang. Deze ontwikkelingwordt door den als inspirerend en innovatief ervaren en doorde ander als ondermijning van rechten en plichten van het gezin envan de taak en kwaliteit van de school. In dit boek worden dezeervaringen gethematiseerd zodat een zinvolle discussie mogelijk is enhet best mogelijke beleid gerealiseerd kan worden. De positie vande school verandert en het is dus zaak om helder te hebben wat wekunnen verstaan onder pedagogische en onderwijskundige kwaliteitvan een nieuwe onderwijsopvangorganisatie die hier IKC (IntegraalKinderdagCentrum) genoemd wordt.

Wil je het boek lezen?Scholen op weg naar integrale kinderdagcentra in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Scholen op weg naar integrale kinderdagcentra Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN