Drinken uit de Levensbron

Drinken uit de Levensbron - Ina van der Welle-Boersma | Fthsonline.com

...re boeken van de auteur Drinken uit de Levensbron 'Drinken uit de Levensbron' (61 pagina's, ISBN: 9789402172270) is gepubliceerd via het selfpublishingplatform Brave New Books ... Drinken uit de Levensbron - Books & Kisses ... . Het boek is te koop bij Bol.com en te bestellen in de boekhandel eveneens bij de auteur via de mail Prijs: €17,95. Over Ina van der Welle-Boersma Ina van der Welle-Boersma is geboren in Ulrum en woonachtig in Ermelo. Drinken uit de Levensbron is een bundel waar bijbeltekstgedichten in staan uit het Oude Testament. Deze bundel is zeer geschikt bij Bijbelstudie of tijdens evangelisatie. De gedichten staan op volgorde van Bijbelboeken. Eveneens staan er een aantal liederen in die op beke ... Boek: Drinken uit de Levensbron - Geschreven door Ina van ... ... . Deze bundel is zeer geschikt bij Bijbelstudie of tijdens evangelisatie. De gedichten staan op volgorde van Bijbelboeken. Eveneens staan er een aantal liederen in die op bekende melodieën gezongen kunnen worden. OMSCHRIJVING. Drinken uit de Levensbron is een bundel waar bijbeltekstgedichten in staan uit het Oude Testament.Deze bundel is zeer geschikt bij Bijbelstudie of tijdens evangelisatie.De gedichten staan op volgorde van Bijbelboeken. Drinken uit de Levensbron is een bundel waar bijbeltekstgedichten in staan uit het Oude Testament. Deze bundel is zeer geschikt bij Bijbelstudie of tijdens evangelisatie. De gedichten staan op volgorde van Bijbelboeken. De teksten die gebruikt zijn staan bij inhoud achter de titels. Eveneens staan er een aantal liederen in die op bekende melodieën Drinken uit de Levensbron is een bundel waar bijbeltekstgedichten in staan uit het Oude Testament. Deze bundel is zeer geschikt bij Bijbelstudie of tijdens evangelisatie. De gedichten staan op volgorde van Bijbelboeken. De teksten die gebruikt zijn staan bij inhoud achter de titels. Eveneens staan er een aantal liederen in die op bekende melodieën gezongen kunnen worden. De bundel is verrijkt ... Wie dorst heeft, geef ik vrij te drinken uit de bron met water dat leven geeft. De Levensbron. Deze naam danken wij aan de Bron van ons leven, Jezus Christus onze Heer. Zijn naam willen wij belijden, en dat doen we ook graag rond het woord van God, de Bijbel. Elke zondag ontmoeten wij Hem en elkaar in ons kerkgebouw, De Levensbron. Wie dorst heeft, geef ik vrij te drinken uit de bron met water dat leven geeft. De Levensbron. Deze naam danken wij aan de Bron van ons leven, Jezus Christus onze He...

INFORMATIE

AUTEUR
Ina van der Welle-Boersma
DIMENSIE
7,82 MB
BESTANDSNAAM
Drinken uit de Levensbron.pdf

OMSCHRIJVING

Drinken uit de Levensbron is een bundel waar bijbeltekstgedichten in staan uit het Oude Testament.Deze bundel is zeer geschikt bij Bijbelstudie of tijdens evangelisatie.De gedichten staan op volgorde van Bijbelboeken. De teksten die gebruikt zijn staan bij inhoud achter de titels.Eveneens staan er een aantal liederen in die op bekende melodieën gezongen kunnen worden.De bundel is verrijkt met een aantal foto's van schilderijen van de kunstschilder Kees Aalbers, waarbij gedichten geschreven zijn. Eerder verscheen van haar hand:2008: Gods laantje2017: Windkracht 12Ze heeft meegewerkt aan de volgende bundels:2007: Het park vertelt2007: Even alleen met God2009: Gedragen geluk2013: Van koningin naar koning2016: Licht van vrede-kalenders:2012: Honingdroppel2016:Contact christen agrariërs2017: Stephanos-Cd's:2008 cd + boekje voor kinderen: Zingen onder de regenboog2011 kerstcd: Uit volle borstEveneens zijn verschillende gedichten van haar op muziek gezet.Ina van der Welle-Boersma is geboren in Ulrum (Gr.) Haar huidige woonplaats is Ermelo.Veel van haar gedichten en liederen worden in kerken, op verenigingen en in tijdschriften gebruikt.

Wil je het boek lezen?Drinken uit de Levensbron in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ina van der Welle-Boersma. Lezen Drinken uit de Levensbron Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN