Wijde wereld van de Kleine Talen

Wijde wereld van de Kleine Talen - Dirk van Delft | Fthsonline.com

...de wereld van de Kleine Talen | ISBN 9789054600404 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... De wijde wereld van de kleine talen: 25 portretten (Dutch ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Wijde wereld van de Kleine Talen (Paperback). "Wijde wereld van de Kleine Talen 1e druk is een boek van Dirk van Delft uitgegeven bij Uitgeverij Bulaaq.... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Delft, Dirk van - De wijde wereld van de kleine talen: 25 portretten Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Delft, Dirk van - De wijde wereld van de Kleine Talen: 25 portretten. M ... Dirk van Delft (Author of de Wijde Wereld Van de Kleine Talen) ... .boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Delft, Dirk van - De wijde wereld van de Kleine Talen: 25 portretten. Met fotoportretten van Wilco van Herpen de Wijde Wereld Van de Kleine Talen book. Read reviews from world's largest community for readers. Talen zijn er bij de vleet, al is hun aantal dalende. ... DIRK VAN DELFT - NU TE KOOP - 1998 - VIJFENTWINTIG PORTRETTEN.… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! 1000 Talen Van De Wereld 1e druk is ee...

INFORMATIE

AUTEUR
Dirk van Delft
DIMENSIE
5,81 MB
BESTANDSNAAM
Wijde wereld van de Kleine Talen.pdf

OMSCHRIJVING

"Wijde wereld van de Kleine Talen 1e druk is een boek van Dirk van Delft uitgegeven bij Uitgeverij Bulaaq. ISBN 9789054600404 Talen zijn er bij de vleet, al is hun aantal dalende. De meeste, variërend van het Arabisch via Oud-Grieks en Tamil tot ongeschreven minitaaltjes die door niet meer dan een paar duizend mens en in een Kaukasisch dal of een stukje inheems Irian Jaya worden gesproken, vallen in academisch Nederland onder het domein van de Kleine Letteren. Klein betekent hier dat er verhoudingsgewijs maar weinig onderzoekers zijn die zich aan de universiteit met de studie van zo'n taal en de bijbehorende cultuur bezighouden. Wie een dialect uit de Himalaya bestudeert, mag blij zijn als hij wereldwijd een paar collega's heeft. Wat is er aantrekkelijk aan Chinees, aan talen uit Oost-Afrika, aan Ijslands, aan indianentalen, aan Koerdisch of Armeens? Wat brengt mensen ertoe zich met Kleine Letteren bezig te houden? Is het nieuwsgierigheid? Het plezier in taal? De drang naar onderzoek? Het willen vergelijken en duiden van talen die op het punt van verdwijnen staan? Het vreemde achter de horizon? In ""De wijde w"

Wil je het boek lezen?Wijde wereld van de Kleine Talen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dirk van Delft. Lezen Wijde wereld van de Kleine Talen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN