Is vriendschap 4ever?

Is vriendschap 4ever? - Manon Sikkel | Fthsonline.com

...gen bedenktijd Maar vriendschap, vraag ik mij af, is vriendschap 4ever? Is vriendschap 4ever? is het tweede deel over IzzyLove en werd getipt door de Nederlandse Kinderjury ... Is vriendschap 4ever (e-Book) - Manon Sikkel | Boeken.com ... . Schrijfster Manon Sikkel won twee keer de prijs van de Nederlandse Kinderjury en kreeg ook een Pluim van de Senaat. Productinformatie . Binding: Epub Auteur: Manon ... Bestel Is vriendschap 4ever? van Manon Sikkel. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Ik heb een fantastisch leven, vind ik zelf. Ik ben waanzinnig aardig, superslim, razend grappig, megagetalenteerd en superduperpopulair. Ik heb twee vriendinnen: Cato en Sofie. Of moet ik zeggen: ik hád twee vrien ... bol.com | Is vriendschap 4ever (ebook), Manon Sikkel ... ... . Ik ben waanzinnig aardig, superslim, razend grappig, megagetalenteerd en superduperpopulair. Ik heb twee vriendinnen: Cato en Sofie. Of moet ik zeggen: ik hád twee vriendinnen? Ooit hebben we elkaar beloofd om altijd vrienden te blijven, maar dat was vorig jaar. Dat was vóór er een jongen in mijn leven kwam. En liefde, zo weet ik, is niet voor ... Manon Sikkel (1965) is journalist, psycholoog en schrijfster van kinderboeken. Sikkel bracht haar jeugd door in Hilversum, ze studeerde psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en ook enige tijd aan de London School of Economics. Is vriendschap 4ever. Manon Sikkel. Prijs: € 10,00: Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd: Bindwijze: Boek, Gebonden (09-04-2015) Genre: Fictie 10 - 12 jaar: Boekenliefde.nl: Is vriendschap 4ever op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Is vriendschap 4ever van Manon Sikkel. Hardcover. Fictie. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest....

INFORMATIE

AUTEUR
Manon Sikkel
DIMENSIE
12,44 MB
BESTANDSNAAM
Is vriendschap 4ever?.pdf

OMSCHRIJVING

Ik heb een fantastisch leven, vind ik zelf. Ik ben waanzinnig aardig, superslim, razend grappig, megagetalenteerd en superduperpopulair. Ik heb twee vriendinnen: Cato en Sofie. Of moet ik zeggen: ik hád twee vriendinnen? Ooit hebben we elkaar beloofd om altijd vrienden te blijven, maar dat was vorig jaar. Dat was voor er een jongen in mijn leven kwam. En liefde, zo weet ik, is niet voor eeuwig. Maar vriendschap, vraag ik mij af, is vriendschap 4ever? Is vriendschap 4ever? is het tweede deel over IzzyLove en werd getipt door de Nederlandse Kinderjury. Schrijfster Manon Sikkel won twee keer de prijs van de Nederlandse Kinderjury en kreeg ook een Pluim van de Senaat.

Wil je het boek lezen?Is vriendschap 4ever? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Manon Sikkel. Lezen Is vriendschap 4ever? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN