De Tovenaar van Compostela

De Tovenaar van Compostela - Monica Vanleke | Fthsonline.com

...6 maart 2019 « Boek: de Tovenaar van Compostela ... De Tovenaar van Compostela door Monica Vanleke vanaf 19 ... ... . Welkom bij Pelgrimwijzer. Pelgrimwijzer is ontstaan vanuit onze passie voor het maken van pelgrimstochten te voet en op de fiets en onze behoefte aan het delen van kennis en ervaringen. De Tovenaar van Compostela Een sprookje over de kracht van creativiteit en verbeelding. Monica Vanleke. Ebook . Viola ontdekt dat haar mama kanker heeft. Opa sprak ooit over zijn kameraad Jacques in Compostela, een tovenaar die wonderen en mirakelen verricht. Zou die man ... De Tovenaar van Compostela Een ... De Tovenaar van Compostela - Ambilicious ... . Zou die man ... De Tovenaar van Compostela Een sprookje over de kracht van creativiteit en verbeelding. Monica Vanleke . Voor avonturiers van 11 tot 111 Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis. € 18,95. Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur ... Wanneer haar moeder kanker krijgt, gaat een elfjarig meisje samen met haar opa op reis naar Santiago de Compostela, op zoek naar een tovenaar die wonderen verricht.; Door Monica Vanleke...

INFORMATIE

AUTEUR
Monica Vanleke
DIMENSIE
4,38 MB
BESTANDSNAAM
De Tovenaar van Compostela.pdf

OMSCHRIJVING

Viola ontdekt dat haar mama kanker heeft. Opa sprak ooit over zijn kameraad Jacques in Compostela, een tovenaar die wonderen en mirakelen verricht. Zou die man nog leven? Hij kan vast mama genezen! Met een noodgedwongen ommetje langs de Efteling gaan ze er samen stiekem vandoor. Als de bizarre Poppea op hun pad verschijnt gaan de poppen aan het dansen. Net als opa heeft die zo haar eigen redenen om mee te willen. Zullen ze slagen in hun missie?

Wil je het boek lezen?De Tovenaar van Compostela in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monica Vanleke. Lezen De Tovenaar van Compostela Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN