De Dorfer dynastie

De Dorfer dynastie - Aad Vlag | Fthsonline.com

...l De Dorfer Dynastie eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Spannende thriller over een extreem rijke familie die met keiharde hand hun zakenimperium leidt ... Boek: De Dorfer dynastie - Geschreven door Aad Vlag ... . Omkoping en manipulatie is hun dagelijks werk. Als Rick Dorfer de medewerking vraagt van zijn familieleden bij een DNA-onderzoek voor zijn doodzieke dochter, dan slaat de vlam in de pan. Wanneer een f... De Dorfer dynastie door Vlag, Aad, EAN 9789081569675. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Bestel De Dorfer Dynastie Voor 23:00 besteld, morge ... De Dorfer dynastie | Boeken ... . Wanneer een f... De Dorfer dynastie door Vlag, Aad, EAN 9789081569675. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Bestel De Dorfer Dynastie Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De dorfer dynastie. Zet op verlanglijst. Bekijk exemplaren. Paperback Vanaf € 18,95 Schaamteloos verlangen 9789081569699. Sensuele thriller over een ontluikende liefde tussen de onzekere Erica en de mysterieuze Inez. Aad Vlag - Auteur van Thrillers en SciFi Alle boeken zijn verkrijgbaar als Fysiek boek - als epub voor Ereader, tablet en laptop - en als luisterboek voor uw MP3 speler Aad Vlag (Gouda, 1955) is een Nederlandse schrijver van thrillers.Hij schreef onder meer de Dorfer Dynastie.. Schrijfcarrière. Vlag volgde de opleiding voor leraar Lichamelijke Opvoeding aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Spannende thriller over een extreem rijke familie die met keiharde hand hun zakenimperium leidt. Omkoping en manipulatie is hun dagelijks werk. Als Rick Dorfer de medewerking vraagt van zijn familieleden bij een DNA-onderzoek voor zijn doodzieke dochter, dan slaat de vlam in de pan. Wanneer een familielid wordt vermoord, wijst alles erop dat Rick de dader is. Een internationale ... De Dorfer dynastie (Rick Dorfer Book 1) (Dutch Edition) eBook: Aad Vlag: Amazon.co.uk: Kindle Store...

INFORMATIE

AUTEUR
Aad Vlag
DIMENSIE
3,47 MB
BESTANDSNAAM
De Dorfer dynastie.pdf

OMSCHRIJVING

Spannende thriller over een extreem rijke familie die met keiharde hand hun zakenimperium leidt. Omkoping en manipulatie is hun dagelijks werk. Als Rick Dorfer de medewerking vraagt van zijn familieleden bij een DNA-onderzoek voor zijn doodzieke dochter, dan slaat de vlam in de pan.Wanneer een familielid wordt vermoord, wijst alles erop dat Rick de dader is. Een internationale politieorganisatie maakt gebruik van de kwetsbare situatie van Rick. Ze gebruiken hem en zijn invloed om een internationaal complot op te lossen.Achtervolgd door een gewetenloze moordenaar moet hij niet alleen het complot oplossen, maar ook de werkelijke opdrachtgever achterhalen.Dan blijkt dat de samenzwering tegen hem veel verder gaat dan dat hij al vreesde.

Wil je het boek lezen?De Dorfer dynastie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aad Vlag. Lezen De Dorfer dynastie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN