Tomoë Hc02. de goddelijke spiegel

Tomoë Hc02. de goddelijke spiegel - Tieko | Fthsonline.com

...met 80.000 samoerai tegenover dat van heer Hosokawa ... Akim Stripwinkel - Tomoë 2 - De goddelijke spiegel ... ... . In... De watergodin (Paperback). Japan 1461. Als ze 12 jaar oud is, moet Tetsa zonder iets te kunnen doen toekijken hoe het vissersdorpje waar ze woont... Zoek je naar de strip De goddelijke spiegel van Manini Jack, TieKo, Tomoé? Deze strip is beschikbaar online bij De Poort. De voordelen van een Mijn Van Ditmar Account. Levering binnen 24 uur; Bijna 6 miljoen titels te bestellen; Eén overzicht van bestellingen, in-nota's en retouren In de coulissen kijkt de piraat Yoshinaka toe, in de hoop te kunnen profiteren van deze strijd en zelf Shogun te kunnen worden. Speciaal hiervoor is hij getrouwd - tegen haar wi ... Tomoe 02 De goddelijke spiegel - De Strip-Aap ... . Speciaal hiervoor is hij getrouwd - tegen haar wil - met de jonge Sayo, die hij heeft omgedoopt tot Tomoë, de legendarische vrouwelijke strijder van lang geleden, waar Sayo van afstamt. Zoek. Search: Mijn account Tomoe 02 De goddelijke spiegel. Share on Facebook; Stuur naar een vriend *: *: * Afdrukken; Tomoe 02 De goddelijke spiegel Auteur(s): Tieko & Manini. Uitgever: Arboris. € 8,95. In winkelwagen . Hoeveelheid: » Aan mijn verlanglijst toevoegen. Meer informatie. 56 pagina's. 7 Andere producten in ... Geen persoonljke data wordt hierin bewaard. Door de site te gebruiken accepteer je het gebruik van deze cookies. Deze melding ... Tomoë 7.17/10 3 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking. Vorige. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Tieko
DIMENSIE
3,67 MB
BESTANDSNAAM
Tomoë Hc02. de goddelijke spiegel.pdf

OMSCHRIJVING

Japan, in de vijftiende eeuw. Het leger van heer Yamana staat met 80.000 samoerais tegenover dat van heer Hosokawa. In de coulissen kijkt de piraat Yoshinaka toe, in de hoop te kunnen profiteren van deze strijd en zelf Shogun te kunnen worden. Speciaal hiervoor is hij getrouwd – tegen haar wil – met de jonge Sayo, die hij heeft omgedoopt tot Tomoë, de legendarische vrouwelijke strijder van lang geleden, waar Sayo van afstamt. Maar zij gruwt van hem en probeert weg te vluchten met zijn zoon Oda, wat echter totaal mislukt. Ze wil wraak nemen, maar beseft dat ze dat alleen kan doen als ze Yoshinaka eerst helpt bij zijn strijd om de macht.Met dit tweede album in de reeks wordt het verhaal afgerond, dat begon in De watergodin.

Wil je het boek lezen?Tomoë Hc02. de goddelijke spiegel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tieko. Lezen Tomoë Hc02. de goddelijke spiegel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN