Daar gaan we dan

Daar gaan we dan - Janine Hebbes | Fthsonline.com

...en we hadden een gepimpte bus. Meer moet dat niet zijn! Via de noordkust van Frankrijk, zo richting de noordkust van Spanje naar Portugal, waar we dan kunnen overwinteren ... Daar gaan we dan ….. | Travelsoap ... . Ja dat klinkt als een plan! Lees ook mijn andere artikel: Als singlemom op roadtrip in Europa met een peuter van 2! Zo niet, dan gaan we gewoon weer ouderwets 'emmeren'. Wat ook anders zal zijn dan de voorgaande keren is het weer: in Ghana en Nepal was het bloedheet en vochtig, Cuzco ligt op 3400 m. hoogte, en het is daar 's nachts rond het vriespunt, en overdag een graad of 16/17. Daar gingen we dan, manlief aan mijn zijde, ik kneep zijn hand helemaal fijn. Na 20 ... bol.com | Daar gaan we dan (ebook), Janine Hebbes ... ... . hoogte, en het is daar 's nachts rond het vriespunt, en overdag een graad of 16/17. Daar gingen we dan, manlief aan mijn zijde, ik kneep zijn hand helemaal fijn. Na 20 minuten persen kreeg onze frummel het moeilijk, de hartslag viel constant weg. Er werd een pinnetje op haar hoofd gezet om het beter te kunnen meten. Daar gaan we dan ! D e Ebola-crisis voorbij, Afrika achter ons gelaten, zijn we nu op dat andere continent waar medische hulp ook nog hard nodig is: Zuid-Amerika. Niet het eerste continent waar je aan denkt bij ontwikkelingswerk, maar aan alle criteria wordt voldaan....

INFORMATIE

AUTEUR
Janine Hebbes
DIMENSIE
9,88 MB
BESTANDSNAAM
Daar gaan we dan.pdf

OMSCHRIJVING

Door de liefde voor elkaar durven we het aan om samen te emigreren naar het ongeliefde land Bulgarije, om op deze manier de crisis in Nederland achter ons te laten. We beleven ongelooflijke avonturen binnen de wereld van een callcenter. Door de overweldigende liefde voor het land en zijn inwoners overleven we het eerste jaar. Nu zijn onze eerste stappen gezet om een thuis te creëren, met mooie plannen voor de toekomst. We streven niet naar rijk worden maar naar een rijk leven.En we zijn op de goede weg. Met de nodige humor en een goede dosis doorzettingsvermogen, gaat het ons hier in dit geweldige land zeker lukken.

Wil je het boek lezen?Daar gaan we dan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janine Hebbes. Lezen Daar gaan we dan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN