De bruid

De bruid - Catherine Cookson | Fthsonline.com

...a dat zij ook eens mee moet gaan dit doet ze ... 1001 Gedichten & Gedichtjes - Gedicht 'De bruid' door ... ... .Ze worden beide heel gelovig, ze bidden elke dag meermaals. Ze wil een boerka kopen maar heeft hier geld voor nodig ... De bruid gooit het bruidsboeket (degene die het bruidsboeket vangt, zou de volgende zijn om te trouwen) De bruid verlaat haar ouderlijk huis en gaat bij (de familie van) de man wonen; De bruidegom moet 's avonds in aanwezigheid van de gasten de rechter kousenband of beenband van de bruid met zijn tanden verwijderen en in het publiek gooien ... Met De bruid weet Dirk Bracke een realis ... bol.com | De bruid, Dirk Bracke | 9789059085817 | Boeken ... ... Met De bruid weet Dirk Bracke een realistisch verhaal neer te zetten. Zijn stijl is vlot, krachtig soms de nodige wreedheid om de plot kracht bij te zetten. Dirk Bracke beschrijft sommige passages met de zeer veel details waarbij hij de grenzen met de pornografie aftast. De Bruid door Dirk Bracke Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. De bruid - Dirk bracke. Samenvatting: Het 15 j...

INFORMATIE

AUTEUR
Catherine Cookson
DIMENSIE
11,18 MB
BESTANDSNAAM
De bruid.pdf

OMSCHRIJVING

Noordoost-Engeland, 1926. Drie maanden nadat ze elkaar in Londen hebben ontmoet, komt Elaine (of Elly, zoals Joe Remington haar graag noemt) als Joe s bruid naar zijn grote huis op de heuvels net buiten Fellburn. Waar Joe al bang voor was gebeurt ook: Elly kan absoluut niet aarden in haar nieuwe omgeving. Ze keurt de vriendschappelijke manier waarop haar man met zijn personeel omgaat af en toont een regelrechte afschuw voor David Brooks, Joe s chauffeur en tuinman maar bovenal zijn boezemvriend. En of Elly s vooroordelen nog niet genoeg zijn, wordt Joe ook nog eens geconfronteerd met een algehele staking. De gevolgen ervan zullen vooral in het industriële noordoosten, waar Fellburn ligt, desastreus zijn. Wanneer Elly veel eerder zwanger raakt dan ze wil, eist ze dat haar ongetrouwde zus Betty bij hen komt wonen om haar bij te staan. Dat lijkt niet zo n verstandige beslissing, want Betty s aanwezigheid maakt de kloof tussen de pasgehuwden alleen nog maar breder. Of helpt ze juist de afstand te verkleinen?

Wil je het boek lezen?De bruid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Catherine Cookson. Lezen De bruid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN