Een mix van handwerktechnieken

Een mix van handwerktechnieken - Lieve de Zutter | Fthsonline.com

...' komt twee keer per jaar uit en staat dit keer volledig in het thema 'Folk' ... Smeden van het Gilde St. Eloy - Nederlands Zilvermuseum ... ... . Haakheld Sharina geeft je graag een kijkje achter de cover! Wat: YARN book-a-zine van Scheepjes Editie: 6 Prijs: € 8,95 De YARN is altijd een mix van handwerktechnieken. Haken en breien… Handboek handwerktechnieken biedt een zeer uitvoerig overzicht van alle handwerktechnieken. Het prachtig uitgevoerde dikke gebonden boek is opgedeeld in de zeven belangrijkste handwerktechnieken: breien, haken, borduren, tapisserie, patchwork, appliqueren en quilten, en tot slot technieken voor de afwerking. Zendamateur zijn (de officiële benaming is amateurradiocommunicatie) is e ... Handwerktechnieken | Stuurhuis Nieuwkuijk ... . Zendamateur zijn (de officiële benaming is amateurradiocommunicatie) is een mix van activiteiten binnen radio, met inbegrip van het ontvangen, en/of doorgeven van radiosignalen aan andere amateurradiostations over de hele wereld. Het lijkt op CB-radio (27Mc), behalve dat je een examen moet afleggen om een vergunning te krijgen. KVLV Merelbeke start vanavond een lessenreeks 'Mix van handwerktechnieken' in het G.C. 't Groenendal, aanvang 19.30 uur. De KVLV van Grobbendonk organiseert een cursus met een mix van handwerktechnieken op vijf woensdagen, startend op woensdag 26 september om 19.30u. Tijdens ... Instructies hoe een riempje te haken van bliklipjes. 8:12. Play next; Play now; Ep. 17: Crocheting a Soda Tab Flower Wij zijn vrouwen van alle leeftijden en pluimages, die gek zijn op handwerken. Wij verkennen met elkaar verschillende handwerktechnieken. We delen onze eigen technieken. Leuk is dat deze voortkomen uit onze verschillende culturen. Maar ook verkennen we samen hele nieuwe technieken. Steeds in een korte serie workshops....

INFORMATIE

AUTEUR
Lieve de Zutter
DIMENSIE
6,13 MB
BESTANDSNAAM
Een mix van handwerktechnieken.pdf

OMSCHRIJVING

In ‘Een mix van mode’ vind je een mix van creatieve technieken, een mix van materialen, een mixvan ontwerpen en ideeën waarmee je jezelf, je interieur of je omgeving in een nieuw modieustintje kunt steken. Combineer verschillende handwerktechnieken in een variatie van materialen,haak een trendy sjaal in bezemsteelhaakwerk of waag je aan de unieke designerdamesvest diede Antwerpse modeontwerper Ilia Sigi Eckardt exclusief voor KVLV ontwierp.

Wil je het boek lezen?Een mix van handwerktechnieken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lieve de Zutter. Lezen Een mix van handwerktechnieken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN