De grote vragen

De grote vragen - Lama Surya Das | Fthsonline.com

...op: 09.11.2015 - 44.150 keer opgeroepen - User-Oordeel: 3 ... De Grote Vragen Podcast - de Volkskrant podcasts ... .33 van 5.0 - 18 stemmen - 133 mensen vinden het leuk Hoeveel weet jij van paarden? DE GROTE LEVENSVRAGEN bij Hautekiet op Radio 1. Van 25 tot 29 september stond het programma Hautekiet op Radio 1 in het teken van De Grote Levensvragen. Samen met experten en luisteraars werd gezocht naar antwoorden op die grote vragen van het leven. De beweeglijkheid van aandelen was namelijk behoorlijk hoger dan die van obligaties en goud. Eind jaren '30 en het pad naar oorlog. Nu we de luxe he ... Archief Mens-zijn | De Grote Vragen ... . Eind jaren '30 en het pad naar oorlog. Nu we de luxe hebben om terug te kunnen blikken op het grote plaatje, lijkt de Grote Depressie een belangrijke plaats te hebben in een complex web van economische en politieke zaken die uitmondden in een wereldoorlog. De antwoorden op de grote vragen. Stephen Hawking nog eenmaal aan het woord In dit prachtige boek weet Stephen Hawking complexe problemen op simpele wijze uit te leggen. Helder, doordacht en met een groot gevoel voor humor. Professor Hawking was een van de beroemdste wetenschappers van onze tijd. Hij dacht na over de wereld om hem heen en beperkte zich daarbij niet tot zijn eigen vakgebied. In de nieuwe podcast De Grote Vragen Podcast van de Volkskrant beantwoorden Thomas Hogeling en Simone Eleveld vragen van luisteraars, volgens hezelf op een nét iets te uitgebreide manier. Zo vroeg Merel zich af of achternamen uitsterven en zo ja, of dat een probleem is. Het resultaat is een veelbelovende eerste aflevering vol interessante weetjes....

INFORMATIE

AUTEUR
Lama Surya Das
DIMENSIE
11,40 MB
BESTANDSNAAM
De grote vragen.pdf

OMSCHRIJVING

Ieder leven is een reis langs onbekende wegen. Onvermijdelijk lopen we daarbij steeds weer tegen dezelfde vragen aan: sommige daarvan zijn tijdloos en universeel, andere komen voort uit de complexiteit van de moderne samenleving. Lama Surya Das is als geen ander in staat de westerse lezers duidelijk te maken hoe ze het boeddhisme in hun dagelijks leven kunnen integreren. In dit belangrijke en heldere boek behandelt hij de dertig meest ingewikkelde en uitdagende vragen en de antwoorden die in de loop der tijden vanuit verschillende religieuze en spirituele tradities zijn gegeven.

Wil je het boek lezen?De grote vragen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lama Surya Das. Lezen De grote vragen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN