De zegen van soberheid

De zegen van soberheid - Aaron Damiani | Fthsonline.com

...sche boek schrijft hij over alle aspecten rondom de veertigdagentijd ... De zegen van soberheid | David ... . De zegen van soberheid (Dutch Edition) eBook: Damiani, Aaron, Slingerland, Jaap: Amazon.de: Kindle-Shop De zegen van soberheid (e-boek) door Aaron Damiani, EAN 9789043531306. Toggle navigation. Home; Boekshop. Boeken. Bijbels. HSV - Herziene Statenvertaling; NBV - Nieuwe Bijbelvertaling De zegen van soberheid. KokBoekencentrum Uitgevers Utrecht. Vertaling: Jaap Slingerland Ontwerp omslag: Sander Patelski Lay-ou ... Recensie: De zegen van soberheid - God vinden in de ... ... . Vertaling: Jaap Slingerland Ontwerp omslag: Sander Patelski Lay-out binnenwerk: Gewoon Geertje Tenzij anders vermeld, zijn de citaten uit de Bijbel overgenomen uit de De zegen van soberheid online bestellen bij Donner! Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid . Aarom Damiami geeft in de Zegen van soberheid, een gids voor de veertigdagen tijd. 18121 De zegen van soberheid.indd 4 31-01-19 10:41 Voor Laura, de liefde van mijn leven en mijn medepelgrim op de weg; bedankt dat je samen met mij zaait, huilt en blij bent. De zegen van soberheid door Damiani, Aaron; Slingerland (vert.), Jaa, EAN 9789043531290. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer ... 'De zegen van soberheid' van Aarom Damiani is een gids voor de veertigdagentijd. Voor veel mensen is vasten in de veertigdagentijd een leeg ritueel. Maar Aaron Damiani ontdekte dat vasten hem dichter bij de opgestane Christus brengt. In dit praktische boek schrijft hij over alle aspecten rondom de veertigdagentijd....

INFORMATIE

AUTEUR
Aaron Damiani
DIMENSIE
4,16 MB
BESTANDSNAAM
De zegen van soberheid.pdf

OMSCHRIJVING

"De zegen van soberheid' van Aarom Damiani is een gids voor de veertigdagentijd. Voor veel mensen is vasten in de veertigdagentijd een leeg ritueel. Maar Aaron Damiani ontdekte dat vasten hem dichter bij de opgestane Christus brengt. In dit praktische boek schrijft hij over alle aspecten rondom de veertigdagentijd. Welke plek had vasten in de eerste christelijke gemeenten? Op welke manieren kun je vasten en hoe blijf je gemotiveerd? Hoe geef je de vastentijd vorm in het gezin en in de kerk? Vasten zet je stil bij wat belangrijk is, en brengt je dichter bij het hart van het geloof: Jezus' lijden en opstanding.

Wil je het boek lezen?De zegen van soberheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aaron Damiani. Lezen De zegen van soberheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN