Het hart van Reiki

Het hart van Reiki - Frans Stiene | Fthsonline.com

...an inzicht met betrekking tot hun praktijk en de manier waarop ze doceren ... Het Hart van Reiki van Frans Stiene | Boek en recensies ... ... . Frans toont hij aan dat meditatie een fundamenteel onderdeel van het systeem is. Reiki - De Weg van het Hart is een boek voor iedereen die zich de vele spirituele ontwikkelingsmogelijkheden die Reiki biedt eigen wil maken. Reiki - De Weg van het Hart is een geheel herziene uitgave van het gelijknamig boek dat in 1992 verscheen. Toon meer Toon minder. Lees de eerste pagina's. Reiki cursussen in Haar ... Het Hart van Reiki door Frans Stiene (Boek ... ... . Toon meer Toon minder. Lees de eerste pagina's. Reiki cursussen in Haarlem. Volg een Reiki cursus bij internationale Reiki leraar en auteur Frans Stiene om het innerlijke hart van Reiki te leren kennen. Shoden Reiki I - Okuden Reiki II - Shinpiden Reiki III - Reiki Play Day en Reikibehandelingen Het Hart van Reiki is het eerste Reiki-boek waarin de kern van de spirituele leer van het Reiki-systeem centraal staat. Het biedt Reiki-beoefenaars en -masters een geheel nieuw niveau van inzicht met betrekking tot hun praktijk en de manier waarop ze doceren. Frans toont hij aan dat meditatie een fundamenteel onderdeel van het systeem is. Het hart van Reiki - Frans Stiene - Paperback. Voordelen van book...

INFORMATIE

AUTEUR
Frans Stiene
DIMENSIE
12,77 MB
BESTANDSNAAM
Het hart van Reiki.pdf

OMSCHRIJVING

Het Hart van Reiki is het eerste Reiki-boek waarin de kern van de spirituele leer van het Reiki-systeem centraal staat. Het biedt Reiki-beoefenaars en -masters een geheel nieuw niveau van inzicht met betrekking tot hun praktijk en de manier waarop ze doceren. Frans toont hij aan dat meditatie een fundamenteel onderdeel van het systeem is.

Wil je het boek lezen?Het hart van Reiki in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans Stiene. Lezen Het hart van Reiki Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN