Oefenboek Groep 4 Redactiesommen - Deel 1

Oefenboek Groep 4 Redactiesommen - Deel 1 - De Bijlesmeester | Fthsonline.com

... Oefening 1 (Meerkeuze) Bestellen Inloggen ... Alle producten geschikt voor groep 5- Voordeelpakket - De ... ... . Terug: Oefening 1 (Meerkeuze) Oefening 1 (Meerkeuze) Stijn verdeelt 15 dropjes eerlijk over 5 kinderen. Hoeveel dropjes krijgt elk kind? 5 dropjes 7 dropjes 2 dropjes 3 dropjes . Goede cijfers aan je ... De meest complete oefenboeken voor jouw kind Voorkom dat jouw kind achterblijft met rekenen en spelling. Met de oefenboeken van 'Aandacht voor rekenen en spelling' hoef je zelf niet eindeloos te zoeken naar allerlei losse werkbladen waarin ook nog eens oefeningen staan die niet op de Cito-toetsen 3.0 zijn afgestemd en k un je zelf precies z ... Het enige oefenboek rekenen groep 4 met 100+ pagina's ... .0 zijn afgestemd en k un je zelf precies zien waar je kind moeite mee heeft. Werkbladen met redactiesommen. Altijd weer nieuwe opgaven! Ideaal om rekenen te oefenen op de manier van vragen bij de Cito rekenen/wiskunde in alle groepen. Het boek Rekenen Oefenboek Set deel 1 en 2 groep 4, geschreven door , koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95...

INFORMATIE

AUTEUR
De Bijlesmeester
DIMENSIE
7,51 MB
BESTANDSNAAM
Oefenboek Groep 4 Redactiesommen - Deel 1.pdf

OMSCHRIJVING

De oefenboeken van De Bijlesmeester zijn zodanig ingericht dat er zowel door leerlingen zelf, als met de hulp van een onderwijzer in gewerkt kan worden. Met een onderwijzer bedoelen wij elke persoon die de leerling helpt met het oefenen in het boek, zoals ouders en (bijles)docenten. Door structureel te oefenen, ontstaat er meer zelfvertrouwen bij het kind en is hij of zij perfect voorbereid op de Citotoets. Redactiesommen worden ook wel verhaalsommen genoemd. Bij deze vorm moet het kind zelf de som uit het verhaal halen, in tegenstelling tot contextsommen. Zie hieronder een voorbeeld:Een contextsom:Als Jip 3 snoepjes heeft en Floor 5, dan hebben ze 3 + 5 snoepjesEen redactiesom:Als Jip 3 snoepjes heeft en Floor 5, hoeveel hebben ze dan samen?Redactiesommen worden vaak als ‘moeilijk’ ervaren door het kind. Dit boek van de bijlesmeester is dus perfect om de redactiesommen te herhalen. De inhoud van dit boek is als volgt:OptellenAftrekkenVermenigvuldigenDelenHerkenning van getallenGetallijnDit zijn de belangrijkste vaardigheden die het kind zo per onderwerp kan oefenen. Er is namelijk voor de mogelijkheid gekozen om eerst alle opgaven per onderwerp in te delen, en aan het einde van het boek alle soorten opgaven door elkaar te husselen zodat je snel kunt ontdekken waar de valkuilen liggen. Niet ieder kind heeft moeite met dezelfde onderwerpen. Alleen wanneer per onderwerp geoefend wordt, kunnen probleemzones aan het licht worden gebracht en kan het probleem opgelost worden door structureel te oefenen.

Wil je het boek lezen?Oefenboek Groep 4 Redactiesommen - Deel 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur De Bijlesmeester. Lezen Oefenboek Groep 4 Redactiesommen - Deel 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN