Oefenboek Groep 5 Taal - Deel 2

Oefenboek Groep 5 Taal - Deel 2 - De Bijlesmeester | Fthsonline.com

... Oefenboek Groep 7 Taal - Deel 2. Heeft jouw kind net wat meer zelfvertrouwen nodig met taal? Dit boek is het perfecte kans om daar wat aan te doen ... Niet meer leverbaar - kadoki.nl ... . De... Oefenboek Groep 6 Taal - Deel 2. Dit boek is het tweede deel van een tweedelige set. Het boek Taal groep 6 deel 2 bestaat uit blokken van verschillende... Wil graag ook deel 2 gaan kopen - Cecile uit Dordrecht Oefenboeken voor alle groepen van de basisschool. Oefenboek Rekenen Groep 7 - 1e helft schooljaar €29.95. Oefenboek Rekenen Groep 5 - 2e helft schooljaar €29.95. Oefenboek Rekenen Groep 3 - 1 ... Begrijpend lezen Oefenboeken - Deel 1, 2 en 3 - Groep 5 ... . Oefenboek Rekenen Groep 7 - 1e helft schooljaar €29.95. Oefenboek Rekenen Groep 5 - 2e helft schooljaar €29.95. Oefenboek Rekenen Groep 3 - 1e helft ... Begrijpend lezen Oefenboek deel 2 - Groep 5 24,95 Begrijpen wat je leest, is de essentie van lezen en daarmee een van de belangrijkste vaardigheden die leerlingen moeten ontwikkelen op school. Dit Rekenen Oefenboek (deel 2 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 5. Er kan geoefend worden voor het vak Rekenen zoals het getoetst wordt in de LVS-toetsen (M5 en E5). Dit geldt niet alleen voor Rekenen in de toetsen van Cito (3.0), maar ook voor toetsen in groep 5 van andere toegelaten aanbieders. Deze Rekenen Oefenboeken (deel 1 en 2) zijn zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 5. Er kan geoefend worden voor het vak Rekenen zoals het getoetst wordt in de LVS-toetsen (...

INFORMATIE

AUTEUR
De Bijlesmeester
DIMENSIE
5,67 MB
BESTANDSNAAM
Oefenboek Groep 5 Taal - Deel 2.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is het tweede deel van een tweedelige serie. Heeft uw kind net iets meer zelfvertrouwen nodig met taal? De boeken van de bijlesmeester zijn de perfecte kans om hier iets aan te doen. De opgaven in dit boek zijn onderverdeeld in verschillende onderwerpen, deze onderwerpen zijn tevens ook de belangrijkste basisvaardigheden van het vak taal in groep 5:Begrijpend lezenWoordenschatSpellingGrammaticaDe oefenboeken van De Bijlesmeester zijn zodanig ingericht dat er zowel door leerlingen zelf, als met de hulp van een onderwijzer in gewerkt kan worden. Met een onderwijzer bedoelen wij elke persoon die de leerling helpt met het oefenen in het boek, zoals ouders en (bijles)docenten. Door structureel te oefenen, ontstaat er meer zelfvertrouwen bij het kind en is hij of zij perfect voorbereid op de Citotoets. Dit is wat u krijgt:Elk Bijlesmeester oefenboek is +/- 60 pagina’s. (Speciaal ontworpen voor schooljaar 2019/2020)Honderden oefenopgaven (verdeeld per onderwerp), zodat nooit meer gezocht hoeft te worden naar goed oefenmateriaal.Oefenmateriaal gemaakt ter voorbereiding op de cito toets, zodat je kind zorgeloos naar de cito toets toe kan leven en niet bang hoeft te zijn voor verrassingen.Antwoorden van de oefenopgaven staan achter in het boek, zodat je kind volledig zelfstandig kan oefenen.De Bijlesmeester helpt leerlingen met leren en ook om plezier te hebben in het leren. Want leren stopt nooit! De leervaardigheden van je kind spelen zelfs een grote rol in het bepalen van zijn of haar toekomst. De Bijlesmeester heeft als doel dat leerlingen met plezier naar school gaan. Bijles en huiswerkbegeleiding hebben hier enorm veel invloed op.Er is zoveel winst te behalen (en tijd te besparen) door individueel met het kind te werken aan de schoolvakken.

Wil je het boek lezen?Oefenboek Groep 5 Taal - Deel 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur De Bijlesmeester. Lezen Oefenboek Groep 5 Taal - Deel 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN