Storm Hc10. de piraten van pandarve

Storm Hc10. de piraten van pandarve - Don Lawrence | Fthsonline.com

.... Verzendkosten; Nederland: € 4,00: Op zoek naar artikelen van Storm De Kronieken Van Pandarve? Artikelen van Storm De Kronieken Van Pandarve koop je eenvoudig online bij bol ... De piraten van Pandarve - Storm 10 ... .com Aan de rand van kosmos slaagt Marduk, theocraat van Pandarve, er in om met behulp van een ei van Pandarve Storm (vergezeld door Roodhaar) naar zijn planeet te transporteren.De transportatie wordt kort voor aankomst van het duo afgebroken en Storm en Roodhaar raken gescheiden van elkaar. Fnac: Storm HC 10 De Piraten van Pandarve, Lawrence". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Storm 10. piraten van p ... Storm 10 - De piraten van Pandarve (1e Druk ... ... . Fnac: Storm HC 10 De Piraten van Pandarve, Lawrence". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Storm 10. piraten van pandarve (zie isbn 9789088860164) (Losbladig). Storm 10 - De Piraten Van Pandarve - Martin Storm en Roodhaar zijn inkopen aan het doen voor een tocht door de woestijn als zij plotseling worden weggerukt uit de wereld die zij net hebben leren accepteren. Als drijfhout op de golven van een tijdloze zee worden zij meegesleurd naar Pandarve. Storm en Roodhaar zijn inkopen aan het doen voor een tocht d...

INFORMATIE

AUTEUR
Don Lawrence
DIMENSIE
5,92 MB
BESTANDSNAAM
Storm Hc10. de piraten van pandarve.pdf

OMSCHRIJVING

Storm en Roodhaar zijn inkopen aan het doen voor een tocht door de woestijn als zij plotseling worden weggerukt uit de wereld die zij net hebben leren accepteren. Als drijfhout op de golven van een tijdloze zee worden zij meegesleurd naar Pandarve. Storm en Roodhaar raken elkaar kwijt in de atmosfeer van Pandarve. Storm wordt opgepikt door een tariev-jager, maar Roodhaar valt in handen van de theocraat van Pandarve, Marduk. Marduk is helemaal niet op zoek naar Roodhaar maar wel naar Storm. Volgens Marduk is Storm de anomalie die hem de toegang tot het multiversum zal geven en daarmee tot de oneindige macht in het heelal.

Wil je het boek lezen?Storm Hc10. de piraten van pandarve in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Don Lawrence. Lezen Storm Hc10. de piraten van pandarve Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN