Verftechnieken

Verftechnieken - T. Cambre | Fthsonline.com

...tverf en andere verfproducten, inspiratie & advies ... Verftechnieken categorie bij www.maisonmansion.com ... . Alles wat je nodig hebt om je meubels en... Met de decoratieve verftechnieken voor muren en meubels maak je ze echt authentiek of voeg je een vleugje instant coolness toe. Gebruik ze in de hele ruimte of alleen om een klein oppervlak in de verf zetten, letterlijk dan! Laat je muren spreken. Er zijn 7 decoratieve verftechnieken voor muren die je interieur pit geven met kleur en structuur. Verftechnieken muur met sponsen. Een van de verf ... Krijtverf kopen bij Verftechnieken ... . Verftechnieken muur met sponsen. Een van de verftechnieken muur is het zogenaamde sponsen. Je brengt als het ware met een spons een lichtere of donkere tint aan op de geschilderde muur. Als je een goed resultaat wilt hebben kun je vooraf het beste een tekening maken van hoe je het hebben wilt. Kies daarna een kleur met zorg uit. Verftechnieken.nl is al sinds 2008 hét online platform voor decoratieve verfproducten, inspiratie, verftips, advies en DIY projecten. Om jouw verf- en restyle projecten tot een succes te maken kun je bij ons 24/7 terecht voor stappenplannen, werkbeschrijvingen en een uitgebreid assortiment verfproducten. Categorie: Verftechnieken. di 12 Stappenplan MaisonMansion krijtverf. MaisonMansion krijtverf is verven zonder schuren. Maar je hebt wel enige voorbereiding nodig....

INFORMATIE

AUTEUR
T. Cambre
DIMENSIE
11,25 MB
BESTANDSNAAM
Verftechnieken.pdf

OMSCHRIJVING

Oude meubels en decoraties waarop u bent uitgekeken, geeft u dankzij dit handige boek een tweede leven. ;;;Met maar liefst twintig verftechnieken krijgt elk stuk een totaal nieuwe look.;;;Met stap-voor-stapwerkbeschrijvingen, verduidelijkende foto's en nuttige tips. De mooie sfeerfoto's zorgen ervoor dat u meteen zin krijgt om aan de slag te gaan. ;;;Een aanrader voor iedereen die graag creatief bezig is met zijn interieurOude meubels en decoraties waarop u bent uitgekeken, geeft u dankzij dit handige boek een tweede leven. Met maar liefst twintig verftechnieken krijgt elk stuk immers een totaal nieuwe look. Dankzij de stap-voor-stapwerkbeschrijvingen, verduidelijkende foto's en nuttige tips is Verftechnieken vooral een praktisch boek. Hoewel u met deze technieken prachtige resultaten bereikt, zijn ze absoluut niet moeilijk. Integendeel, elke techniek is makkelijk uit te voeren en voor iedereen haalbaar. De mooie sfeerfoto's zorgen er bovendien voor dat u meteen zin krijgt om aan de slag te gaan. Dit boek is een aanrader voor iedereen die graag creatief bezig is met zijn interieur.

Wil je het boek lezen?Verftechnieken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. Cambre. Lezen Verftechnieken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN