Hufters & helden

Hufters & helden - Olav de Maat | Fthsonline.com

...isch advies over hoe je je innerlijke hufter onderdrukt en het beste in jezelf en anderen naar boven haalt ... Bureau ISBN - Hufters & helden ... . Op straat, in de trein, thuis en op het werk. Read "Hufters & helden waarom we allemaal een beetje aardiger moeten zijn" by Olav de Maat available from Rakuten Kobo. De trein instappen terwijl anderen nog uitstappen. Aan tafel sms'en. Bellen aan de kassa. Maar ook: helpen met oversteke... In Hufters & helden laat Olav de Maat zien dat iedereen is soms een hufter en soms een held is. De man die zijn middelvinger naar je opstak in de auto is misschien wel op weg naar zijn vrijwilligerswe ... Helden en hufters - cvvoranjenassau.nl ... . De man die zijn middelvinger naar je opstak in de auto is misschien wel op weg naar zijn vrijwilligerswerk. Aan de hand van inzichten uit de biologie, ... Hufters & helden laat je zien hoe het beter kan. Dit boek zit vol geestige eyeopeners en geeft praktisch advies over hoe je je innerlijke hufter onderdrukt en het beste in jezelf en anderen naar boven haalt. Op straat, in de trein, thuis en op het werk. Olav de Maat heeft zich op deze materie gestort en kijkt met een frisse blik naar de scheidslijn tussen hufters en helden. Hij geeft vele voorbeelden van kleine fijne daden versus horkerige acties (zie kader). Hij vraagt zich in zijn boek Hufters & helden af of Nederland hufteriger is geworden. Hufters & helden is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Hufters & helden PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Hufters & helden Hufters & helden. Bumperkleven. Bellen aan de kassa. Uitschelden. Voordringen. We worden elke dag geconfronteerd met asociaal gedrag. Maar waar komt dat gedrag eigenlijk vandaan en hoe kun je het beïnvloeden?In Hufters & helden laat Olav de Maat zien dat iedereen is soms een hufter en soms een held is. De man die zijn middelvinger naar je opstak in de auto is misschien wel op weg naar zijn ... Hufters & Helden. Waarom we allemaal een beetje aardiger moeten zijn. Maven Publishing, €18,- 280 blz. Deze embed wordt niet getoond. U heeft via cookie-instellingen gekozen om deze embed niet ... Bumperkleven. Bellen aan de kassa. Uitschelden. Voordringen. We worden elke dag geconfronteerd met asociaal gedrag. Maar waar komt dat gedrag eigenlijk vandaan en hoe kun je het beïnvloeden?In Hufters & helden laat Olav de Maat zien dat iedereen is soms een hufter en soms een held is. De man die zijn middelvinger naar je opstak in de auto is misschien wel op weg naar zijn vrijwilligerswerk ... Hufters & helden | ISBN 9789491845772 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek Hufters & helden, geschreve...

INFORMATIE

AUTEUR
Olav de Maat
DIMENSIE
10,2 MB
BESTANDSNAAM
Hufters & helden.pdf

OMSCHRIJVING

Hufters & helden 1e druk is een boek van Olav de Maat uitgegeven bij Maven Publishing. ISBN 9789491845772 Bumperkleven. Bellen aan de kassa. Uitschelden. Voordringen. We worden elke dag geconfronteerd met asociaal gedrag. Maar waar komt dat gedrag eigenlijk vandaan en hoe kun je het beïnvloeden?In Hufters & helden laat Olav de Maat zien dat iedereen is soms een hufter en soms een held is. De man die zijn middelvinger naar je opstak in de auto is misschien wel op weg naar zijn vrijwilligerswerk.Aan de hand van inzichten uit de biologie, psychologie en geschiedenis beschrijft De Maat de fascinerende ontwikkeling van sociaal (en asociaal) gedrag: van de eerste nederzettingen tot het vechten om een parkeerplek bij de supermarkt.Door zijn geestige eyeopeners en praktische adviezen ontdek je hoe je je innerlijke hufter kunt onderdrukken en het beste in jezelf en anderen naar boven kunt halen: op straat, in de trein, thuis en op het werk.

Wil je het boek lezen?Hufters & helden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Olav de Maat. Lezen Hufters & helden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN