Verhalen schilderen

Verhalen schilderen - Creek Sarah | Fthsonline.com

...'Schilderend Verhalen', Uit ervaring en gevoel ... Webwinkel Boekscout.nl: Sarah Creek - Verhalen Schilderen ... ... . Mensen keren terug. Bij zichzelf, bij de ander. Samen schilderen en ontmoeten . Dagdelen in overleg: 09.30 -11.30 uur / 14.30 ... Het verhalen schilderen is een hele mooie activiteit voor cliënten op onze verpleegafdelingen. Saskia neemt voorafgaand aan het schilderen alle tijd om in gesprek te gaan met collega`s uit de zorg en familie. Als vreemde komt ze binnen, maar binnen hele korte tijd is ze door haar manier van werken een bekend en vertrouwd gezicht voor velen. Verhalen Schilderen, Meppel. 957 likes · 8 ... Verhalen-schilderen ... . Verhalen Schilderen, Meppel. 957 likes · 8 talking about this. Verhalen Schilderen helpt ouderen met een dementie herinneren. Het schilderij is als een bladzijde uit het levensboek. Verhalen zijn met... Verhalen Schilderen: Thuiskomen door de mist van dementie geeft je een intieme kijk in het leven van mensen met dementie. Dit keer heeft Sarah Creek indringende portretten geschilderd met daarbij een persoonlijk verhaal geschreven. Zij doet dat op zo'n manier waarop je denkt dat jij bij haar in de ruimte bent. Verhalen Schilderen gaat een vervolg krijgen! Achter de schermen ben ik druk bezig met uitgeverij Boekscout over het manuscript en de lay-out. Nog veel kan ik er niet over vertellen maar ik kan de titel al wel verklappen. V...

INFORMATIE

AUTEUR
Creek Sarah
DIMENSIE
10,53 MB
BESTANDSNAAM
Verhalen schilderen.pdf

OMSCHRIJVING

Verhalen Schilderen: Thuiskomen door de mist van dementie geeft je een intieme kijk in het leven van mensen met dementie. Dit keer heeft Sarah Creek indringende portretten geschilderd met daarbij een persoonlijk verhaal geschreven. Zij doet dat op zo’n manier waarop je denkt dat jij bij haar in de ruimte bent. Zij vertelt over wat de ziekte doet met familie, zorgmedewerkers en mantelzorgers. Verhalen Schilderen is een methode geworden om contact te maken op een manier waarbij het beeld op doek helpt herinneringen op te halen. Sarah informeert je over de meest voorkomende vormen van dementie die zij tegenkwam tijdens het VHS. En ze laat je tot slot zien hoe je op een andere manier kan kijken naar dementie.

Wil je het boek lezen?Verhalen schilderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Creek Sarah. Lezen Verhalen schilderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN