Vrij met seks

Vrij met seks - Mirjam Scholten | Fthsonline.com

...te ons lijkt toe te schreeuwen: het leven is één walhalla van seks ... Waarom seks gezond is - 5 redenen | soChicken ... . De... Waarschijnlijk denk jij wel te weten hoe je moet vrijen, en in de basis zal dat ook best zo zijn. Er is echter een goede kans dat er dingen zijn die je nog beter zou kunnen doen, waarmee je de seks veel lekkerder maakt. Lees hier daarom 5 manieren om seks nog lekkerder te maken, plus nog 5 gerelateerde tips! Manieren van vrijen. Er zijn verschillende manieren om seks te hebben. Geslachtsgemeens ... Vrij in de liefde, zonder schaamte - Psychologie Magazine ... . Er zijn verschillende manieren om seks te hebben. Geslachtsgemeenschap kan daar onderdeel van zijn, maar je kunt ook intiem zijn door bijvoorbeeld te zoenen, vingeren, aftrekken of met seksspee...

INFORMATIE

AUTEUR
Mirjam Scholten
DIMENSIE
6,70 MB
BESTANDSNAAM
Vrij met seks.pdf

OMSCHRIJVING

We leven in een tijd waarin de publieke ruimte ons lijkt toe te schreeuwen: het leven is één walhalla van seks. De werkelijkheid is helaas voor veel mensen niet zo. Één op de vijf mannen en één op de vier vrouwen ervaart problemen.Dit boek is in de eerste plaats bedoeld voor iedereen die kampt met seksuele moeilijkheden, daar meer over wil weten en een oplossing zoekt. Hoe vind je je weg in de hulpverlening? En hoe maak je vervolgens je problemen bekend? Daarnaast is het boek bestemd voor zorgverleners die in hun werk te maken hebben met mensen die problemen (kunnen) ondervinden in hun seksueel functioneren. Hoe zorgen hulpverleners ervoor dat ze voldoende oog hebben voor deze moeilijkheden?De schrijfster van dit boek sprak zowel met hulpzoekenden, als met hulpverleners, onder wie sekscoach Cora Emens, uroloog-seksuoloog Henk Elzevier (MD, PhD), huisarts-seksuoloog drs. Peter Leusink en gynaecoloog-seksuoloog drs. Philomeen Weijenborg. En creëerde zo het unieke, bevrijdende hulpboek met nuttige informatie, praktische tips en handige adressen waar zij zelf ooit naar op zoek was.

Wil je het boek lezen?Vrij met seks in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mirjam Scholten. Lezen Vrij met seks Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN