Een loopbaan bij de politie Amsterdam - wat maak je mee tijdens 44 jaar dienstervaring?

Een loopbaan bij de politie Amsterdam - wat maak je mee tijdens 44 jaar dienstervaring? - G.H. Kraaier | Fthsonline.com

...aar mee bewijzen bij politie of rechtbank ? Hoe bewijs je dat de cijfertjes die je presenteert ook maar iets te maken hebben met de buren ? En dat hoge cijfer kan wel een momentopname zijn van die bewuste buurvrouw die keihard haar poes roept ... Oorlog PDF Download ... . Decibelmeter ? Je bewijst er niets mee. Want een decibelmeter doet niet aan stemherkenning. Inspirerend magazine bij Eén, een televisienet van VRT voor de hele familie. Met wedstrijden, informatie en extra's van je favoriete programma's. Het zou een reclameslogan kunnen worden voor werken bij de politie: ' Bij ons zie je de nieuwste apparatuur! ' Wat nog niet in de winkel ligt, ligt vaak al wel op het bure ... bol.com | Boevenjacht, Mohr, Joris | 9789059523142 | Boeken ... . Met wedstrijden, informatie en extra's van je favoriete programma's. Het zou een reclameslogan kunnen worden voor werken bij de politie: ' Bij ons zie je de nieuwste apparatuur! ' Wat nog niet in de winkel ligt, ligt vaak al wel op het bureau van Erwin. Vriendin is wel een beetje een stoere meid en denk wel dat je een bepaald type moet zijn om je thuis te voelen bij de politie. Maar er zaten ook wel wat meer meisje-meisjes in haar jaar. Je weet pas of je er tussen past als je hebt gesolliciteerd . Tijdens de interne specifieke politieopleiding word je tijdelijk aangesteld als ambtenaar in opleiding. Na het voltooien van de opleiding bieden we je een tijdelijke aanstelling aan, waarbij een proeftijd van één jaar van toepassing is. Na deze proeftijd volgt zo snel mogelijk een vaste aanstelling. Binnen de politie investeren we in jouw ......

INFORMATIE

AUTEUR
G.H. Kraaier
DIMENSIE
8,44 MB
BESTANDSNAAM
Een loopbaan bij de politie Amsterdam - wat maak je mee tijdens 44 jaar dienstervaring?.pdf

OMSCHRIJVING

Wat kun je verwachten als je gaat solliciteren bij de politie? Politie is een mooi beroep. Je gaat met mensen om en elke keer is de situatie weer anders. Je zult nooit hetzelfde meemaken. G.H. Kraaier heeft bij de politie in Amsterdam gewerkt van 1974 tot 2018 en hij beschrijft in dit boek zijn loopbaan. Tijdens zijn werk maakt hij van alles mee, van thuishulp tot aan het uitschrijven van verkeersboetes. Als je aangenomen wordt bij de politie, dan heb je een afwisselende baan. Durf jij het aan?

Wil je het boek lezen?Een loopbaan bij de politie Amsterdam - wat maak je mee tijdens 44 jaar dienstervaring? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.H. Kraaier. Lezen Een loopbaan bij de politie Amsterdam - wat maak je mee tijdens 44 jaar dienstervaring? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN