Klassiek Grieks leren met stripjes II

Klassiek Grieks leren met stripjes II - Ls Coronalis | Fthsonline.com

...samen gekocht. Ls Coronalis; Leuk Latijn leren met stripjes V ... Leuke hersengymnastiek met ... Klassiek Grieks!: Ls ... ... . 20,00 ... Leuk Latijn leren met stripjes (Paperback). Met dit boekje kan je op een simpele, eenvoudige manier Latijn leren. De methode wijkt af van de... Grieks houdt de geest scherp bij jong en oud. Grieks is gewoon niet te missen! Dit boekje is er voor iedereen die op een aangename manier Grieks wil leren. Als ervaringsdeskundige op het terrein ken ik de valkuilen van het vak. Tijdens mijn jaren voor de klas heb ik een methode bedacht ... feeder.shortcut.nl ... . Tijdens mijn jaren voor de klas heb ik een methode bedacht om het Grieks vlotjes door te geven aan mijn leergierige medemens. Leuke hersengymnastiek met ... Klassiek Grieks! (Paperback). Grieks houdt de geest scherp bij jong en oud, Grieks is gewoon niet te missen! Dit boekje... Klassiek Grieks leren met stripjes III Klassiek Grieks leren met stripjes IV Klassiek Grieks leren met stripjes V Latijn goed voor je brein! Leuk Latijn leren met stripjes Leuk Latijn leren met stripjes II Leuk Latijn leren met stripjes III Leuk Latijn leren met stripjes IV Leuk Latijn leren met stripjes V Leuke ... Bestel online de leukste boeken en de beste kantoorartikelen. Gratis verzending van Bruna Top 100 boeken 14 dagen bedenktijd De cursus Klassiek Grieks leert je Oud Grieks op een gemakkelijke manier. Je leert ook over de geschiedenis, cultuur en literatuur. | Geen inschrijfgeld. Klassiek Grieks leren met stripjes II. €19,-Bekijken Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak Titel Klassiek Grieks leren met stripjes IV ISBN 9789402189773 Auteurs Ls Coronalis Prijs € 20.00 Leverbaarheid W...

INFORMATIE

AUTEUR
Ls Coronalis
DIMENSIE
12,1 MB
BESTANDSNAAM
Klassiek Grieks leren met stripjes II.pdf

OMSCHRIJVING

Met dit boekje kan je op een simpele, speelse manier Grieks leren. De methode wijkt af van de traditionele schoolboeken en wie weet is het iets voor jou?

Wil je het boek lezen?Klassiek Grieks leren met stripjes II in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ls Coronalis. Lezen Klassiek Grieks leren met stripjes II Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN