Wolfhartserie - Warm hart

Wolfhartserie - Warm hart - Evi Parker | Fthsonline.com

...ok kennis kunnen maken met Darious en Synna, en Drefan en Dithe ... Smashwords - Warm Hart - a book by Evi Parker ... . Ook zij hebben een verhaal te vertellen. Het zijn beide werken in uitvoering en helaas is er nog geen publicatiedatum voor geprikt. Wolfhartserie 2 - Warm Hart. Wat zou jij doen als je met dieren kon praten?En wat zou je doen als een van die dieren helemaal geen dier blijkt te... Wolfhartserie - Warm hart | Evi Parker. Zet op mijn lijst . Wat zou jij doen als je met dieren kon praten? En wat zou je ... Evi Parker - Wolfhartserie 2 - Warm Hart | Bksy ... . Wat zou jij doen als je met dieren kon praten? En wat zou je doen als een van die dieren helemaal geen dier blijkt te zijn? Catrin gebruikt haar gave om gewonde, verlaten en mishandelde dieren te helpen. Wolfhartserie - Warm hart (eBook) Wolfhartserie - Warm hart is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Wolfhartserie - Warm hart PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Wolfhartserie - Warm hart Warm Hart (Wolfhartserie Book 2) Kindle-editie Evi Parker (auteur) Indeling: Kindle-editie. Alle 2 indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen. Amazon-prijs Nieuw vanaf Tweedehands vanaf Kindle-editie "Probeer het later ... Warm Hart - Wolfhartserie. Publicatiedatum: 2015-03-09. Wat zou jij doen als je met dieren kon praten? En wat zou je doen als een va...

INFORMATIE

AUTEUR
Evi Parker
DIMENSIE
9,95 MB
BESTANDSNAAM
Wolfhartserie - Warm hart.pdf

OMSCHRIJVING

Wat zou jij doen als je met dieren kon praten? En wat zou je doen als een van die dieren helemaal geen dier blijkt te zijn?Catrin gebruikt haar gave om gewonde, verlaten en mishandelde dieren te helpen. Als ze een melding krijgt over een gewonde wolf in een strik, gaat ze er dan ook meteen naartoe. Ze komt er al snel achter dat deze wolf bijzonder is. Niet lang daarna komt er een man in haar leven, al net zo bijzonder als de wolf. Hij is een mysterie voor haar, maar ze is zich er scherp van bewust dat zij ook geheimen voor hem heeft.Ondanks de halve waarheden en verborgen eigenaardigheden bouwen ze een bijzondere relatie op, gevuld met gedeelde interesses en passie. Maar hun relatie komt onder druk te staan door het dreigende verlies van Catrin’s opvangcentrum en de agressie van een haatdragende weerwolf.Hoeveel tegenslag kan hun gecompliceerde liefde verwerken? Is er wel een gelukkig einde mogelijk tussen twee mensen met zulke grote geheimen?

Wil je het boek lezen?Wolfhartserie - Warm hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Evi Parker. Lezen Wolfhartserie - Warm hart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN