De Kameleon Op Dreef

De Kameleon Op Dreef - H. de Roos | Fthsonline.com

... Kameleon bij Gerben vandaan varen als Kees Dijkstra, die op de omloop van de ''Woudaap'' staat, hen roept ... Kameleon ... . Er is wat bijzonders aan de hand, want er loopt een vreemde man met een grote rugzak en een koffer op de dijk heen en weer. KAMELEON. OP DREEF (Hardcover). Let op: Let op: Het is erg druk. Daardoor kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent. De Kameleon op dreef H. de Roos • Boek • paperback. Samenvatting . Hielke en Sietse komen met de Kameleon bij Gerben vandaan ... bol.com | KAMELEON. OP DREEF, H. de Roos | 9789020666199 ... ... . de Roos • Boek • paperback. Samenvatting . Hielke en Sietse komen met de Kameleon bij Gerben vandaan varen als Kees Dijkstra, die op de omloop van de "Woudaap" staat, hen roept. Er is wat bijzonders aan de hand, want er loopt een vreemde man met een grote rugzak en een koffer op de dijk heen en weer. Titel: De Kameleon op dreef. Schrijver: H. de Roos. Genre: jeugdroman: Uitgeverij: Kluitman ISBN: 90-206-6755-6 Negende druk, 2003 (oorspronkelijke editie 1983) Recensie 'Iedereen weet dat de tweeling Hielke en Sietse, de zonen van smid Klinkhamer, een lompe, maar sterke ijzeren motorboot hebben, de Kameleon, waarmee ze al veel avonturen hebben ... De Kameleon op dreef | ISBN 9789020642551 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, H de Roos - De Kameleon op dreef, 1e druk. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels....

INFORMATIE

AUTEUR
H. de Roos
DIMENSIE
8,13 MB
BESTANDSNAAM
De Kameleon Op Dreef.pdf

OMSCHRIJVING

Hielke en Sietse komen met de Kameleon bij Gerben vandaan varen als Kees Dijkstra, die op de omloop van de "Woudaap" staat, hen roept. Er is wat bijzonders aan de hand, want er loopt een vreemde man met een grote rugzak en een koffer op de dijk heen en weer. Weldra blijkt dat de merkwaardige vreemdeling, die zich Foppes noemt, op het onbewoonde eiland in het meer wil kamperen. Hielke en Sietse brengen hem met de Kameleon ernaar toe. Niemand in het dorp begrijpt er wat van. Wat moet die man daar? Zwart bemoeit zich ermee. Maar Foppes laat zich niet wegsturen. En met de wet in de hand vist Zwart lelijkt achter het net! Foppes doet alsof er niets aan de hand is en Hielke en Sietse brengen alles wat hij koopt met de Kameleon naar het eiland. Totdat plotseling een zekere Romkema uit de stad komt en een complot smeedt om de geheimzinnige kampeerder te ontvoeren. Maar door de hulp van Hielke en Sietse lukt dat niet, want Foppes is een heel aardige man. Waarom Foppes werkelijk naar het eiland ging, blijkt aan het eind van het boek en is even verrassend als goed!

Wil je het boek lezen?De Kameleon Op Dreef in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. de Roos. Lezen De Kameleon Op Dreef Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN