De U-curve

De U-curve - Kieran Setiya | Fthsonline.com

...wij) fan van zelfhulpboeken? Dan kan De U-curve niet ontbreken op je nachtkastje ... De U-curve - Kieran Setiya | 9789402756814 | Standaard ... ... . Ondanks dat wij nog niet de leeftijd hebben bereikt om last te hebben van een midlifecrisis (we zijn ergens in de 30), kun je van dit boek heel wat leren (ja, dat doen wij van zelfhulpboeken, je moet er alleen wel je eigen draai aan durven geven). Talking Stick Dialoog en de U-curve (Otto Scharmer). Het verloop van een geslaagde dialoog komt in grote lijnen overeen met de U-curve van Otto Scharmer. Hij schreef het boek Theory U, waarin hij zegt dat organisaties vaak vastlopen ... De U-curve - HarperCollins Holland ... . Hij schreef het boek Theory U, waarin hij zegt dat organisaties vaak vastlopen omdat het ze niet lukt om hun eigen manier van denken te veranderen. We gebruiken de U-Curve als kernbenadering voor de leiderschapstransformatie. De U-Theorie is een methodologie waarbij nieuwe realiteiten worden gecreëerd door het volgen van natuurlijke stappen in onze benadering en het activeren van onze creativiteit. Bestel De U-curve van Kieran Setiya. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De U-curve is een heldere, grappige en wijze gids vol verrassende inzichten en praktisch advies voor het vinden van een diepere betekenis - ook, of juist - als het leven even tegenzit. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de tevredenheid met ons eigen leven de vorm heeft van een U. Hoe dichter we het midden van ons leven naderen, hoe groter de kans op een dieptepunt. De U-curve Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de tevredenheid met ons eigen leven de vorm heeft van een U. Hoe dichter we het midden van ons leven naderen, hoe groter de kans op een ...

INFORMATIE

AUTEUR
Kieran Setiya
DIMENSIE
11,59 MB
BESTANDSNAAM
De U-curve.pdf

OMSCHRIJVING

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de tevredenheid met ons eigen leven de vorm heeft van een U. Hoe dichter we het midden van ons leven naderen, hoe groter de kans op een dieptepunt. Ooit bevinden we ons allemaal op de bodem van die U. Hoe kunnen we nog voldoening uit het leven halen als onze weg al grotendeels is uitgestippeld en de toekomst vast lijkt te liggen?Kieran Setiya tackelt deze fundamentele vragen door terug te grijpen naar grote filosofen en denkers en die naast zijn eigen ervaringen te leggen. Hij laat ons zien waarom missing out goed is, hoezeer onze opties overgewaardeerd zijn en waarom je vooral blij moet zijn als je een fout maakt.De U-curve is een heldere, grappige en wijze gids vol verrassende inzichten en praktisch advies voor het vinden van een diepere betekenis - ook, of juist - als het leven even tegenzit.

Wil je het boek lezen?De U-curve in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kieran Setiya. Lezen De U-curve Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN