Driftleven

Driftleven - Loes den Hollander | Fthsonline.com

...ntdekt al op jonge leeftijd dat ze daar beter niet te openhartig over kan zijn ... Synoniemen van Driftleven en ander woord for Driftleven ... ... . Het noodlot lijkt een oogje op haar te hebben. Driftleven. Bekijk alles van Loes den Hollander. ISBN. 9789461094285. Laat als eerste een recensie achter. Aantal. In Winkelwagen Lustmoord, incest, overspel, verkrachting, exhibitionisme, een ongewenste zwangerschap - dit zijn zo wat feiten die alle terug te voeren zijn op een ongecontroleerd driftleven. Het e-book Driftleven, geschreven door Loes den Hollander, koopt u bij Boeke ... Driftleven eBook door Loes den Hollander - 9789461092298 ... ... . Het e-book Driftleven, geschreven door Loes den Hollander, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Driftleven - Loes den Hollander - Paperback Emma is anders. Ze weet hoe dat komt, maar ontdekt al vroeg dat ze daar beter niet te openhartig over kan zijn. Het lijkt wel of het noodlot altijd haar treft. Alle mannen van wie ze houdt, verliest ze. Dat maakt haar woedend. Haar woede zoekt een uitweg in een niet alledaagse vorm. Dan ontmoet ze Cees....

INFORMATIE

AUTEUR
Loes den Hollander
DIMENSIE
10,13 MB
BESTANDSNAAM
Driftleven.pdf

OMSCHRIJVING

'Een boek dat je ademloos uitleest.' - Sonja de Jong, Noord-Hollands DagbladEr is iets met Emma. Ze is anders dan andere mensen. Ze weet hoe dat komt, maar ze ontdekt al op jonge leeftijd dat ze daar beter niet openhartig over kan zijn.Het noodlot lijkt een oogje op haar te hebben. Ze verliest steeds de mannen van wie ze houdt. Dat maakt haar woedend. De woede zoekt een uitweg in een niet-alledaagse vorm.Er is iets met Cees. Dat komt door een gebeurtenis uit zijn jeugd, die zijn leven blijft beïnvloeden. Cees is verliefd op Emma, maar hij vindt haar vreemd. Te vreemd, en dus verlaat hij haar.Emma wil hem terug. Cees weigert. De gevolgen zijn niet te overzien.

Wil je het boek lezen?Driftleven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Loes den Hollander. Lezen Driftleven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN